• Haberler
  • Spor
  • Jetlerin rakibi Sakarya oldu – Kocatepe Gazetesi

Jetlerin rakibi Sakarya oldu – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı ve Beyaz Grup'ta oynadıkları Play-Off'ları tamamlayan AFJET Afyonspor ve Sakaryaspor final etabında karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın yeri ve tarihinde daha önce değişiklik yapılması gündeme gelmişti. Yarı finalde mücadele eden takımlar final maçının oynanacağı Mersin'in başka bir ille değiştirilmesi için başvuruda bulunmuştu. Değişiklik ile ilgili Federasyon'dan cevap bekleniyor.TFF 2. Lig’de oynanan Play-Off [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı ve Beyaz Grup’ta oynadıkları Play-Off’ları tamamlayan AFJET Afyonspor ve Sakaryaspor final etabında karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın yeri ve tarihinde daha önce değişiklik yapılması gündeme gelmişti. Yarı finalde mücadele eden takımlar final maçının oynanacağı Mersin’in başka bir ille değiştirilmesi için başvuruda bulunmuştu. Değişiklik ile ilgili Federasyon’dan cevap bekleniyor.
TFF 2. Lig’de oynanan Play-Off Yarı Final rövanş müsabakalarının ardından; Kırmızı Grup’ta AFJET Afyonspor, Beyaz Grup’ta ise Sakaryaspor rakiplerini eleyerek finale yükseldi.
Her iki grubun Play-Off galibi, Spor Toto 1. Lig’e yükselecek son takım olmak için 27 Mayıs Pazar günü Mersin Stadyumu’nda oynanacak finalde karşılaşacaklar.
AFJET Afyonspor ile Sakaryaspor arasındaki final müsabakasının başlama saati ise daha sonra ilan edilecek.

Bakmadan Geçme