• Haberler
  • Spor
  • Jetler'in rakibi Lider Denizlispor – Kocatepe Gazetesi

Jetler'in rakibi Lider Denizlispor – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 26. haftasında evinde Lider Abalı Denizlispor'u konuk edecek. Maçın hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan AFJET Afyonspor, maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyor. Evinde yaptığı çalışmalarda tüm oyuncuların galibiyete odaklandığı bu maçta Jetler kazanırsa puanı 28'e çıkacak. Beraberlik alınması halinde ise puanı 26'ya ulaşacak. AFJET Afyonspor'un Denizlispor'u [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 26. haftasında evinde Lider Abalı Denizlispor’u konuk edecek. Maçın hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan AFJET Afyonspor, maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyor. Evinde yaptığı çalışmalarda tüm oyuncuların galibiyete odaklandığı bu maçta Jetler kazanırsa puanı 28’e çıkacak. Beraberlik alınması halinde ise puanı 26’ya ulaşacak. AFJET Afyonspor’un Denizlispor’u konuk edeceği maçı Sakarya Bölgesi’nden Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan bu sezon Afyonspor’un daha önce Gençlerbirliği’ne 1-0 mağlup olduğu maçta, Adanaspor’u 2-0 mağlup ettiği maçta (Dördüncü) ve Osmanlıspor’a 3-2 mağlup olduğu maçta orta hakem olarak görev almıştı. Karaoğlan’a Bilal Gölen ve Mehmet Salih Mazlum yardımcılık yapacak.
DENİZLİ’NİN KARNESİ
Ligin ilk yarısında AFJET Afyonspor’un evinde konuk eden Denizlispor 3-0 galibiyet almıştı. Bugün liderlik koltuğunda yer alan Denizlispor’un hanesinde 15 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Ligde toplamda 51 puana sahip olan Denizlispor’un 17 gol averajı bulunuyor. Son hafta Ümraniyespor ile karşı karşıya gelen Denizlispor rakibi ile 0-0 berabere kaldı. 24. haftada Birevim Elazığspor’a konuk olan Denizlispor, Elazığ deplasmandan 2-1 galibiyet almıştı.

Bakmadan Geçme