• Haberler
  • Spor
  • Jetlerin rakibi Kocaeli Birlik – Kocatepe Gazetesi

Jetlerin rakibi Kocaeli Birlik – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 26. haftasında kendi sahasında Kocaeli Birlikspor'u konuk edecek. Galibiyete can suyu gibi ihtiyacı olan AFJET Afyonspor maçı kazanmak için sahaya çıkacak. Menemen Belediyespor'un Hatayspor'a konuk olacağı bu hafta Afyonspor'un kazanması halinde alacağı puan 6 puan değerinde olacak. AFJET Afyonspor ilk yarıda deplasmanda 4-1'lik skorla Kocaeli [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 26. haftasında kendi sahasında Kocaeli Birlikspor’u konuk edecek. Galibiyete can suyu gibi ihtiyacı olan AFJET Afyonspor maçı kazanmak için sahaya çıkacak. Menemen Belediyespor’un Hatayspor’a konuk olacağı bu hafta Afyonspor’un kazanması halinde alacağı puan 6 puan değerinde olacak. AFJET Afyonspor ilk yarıda deplasmanda 4-1’lik skorla Kocaeli Birlikspor’u mağlup ederken bu hafta oynayacağı maçtan 3 puan alması durumunda puanı 55 olacak.
BİRLİK’İN KARNESİ
AFJET Afyonspor’un evinde konuk edeceği Kocaeli Birlikspor ise zor günlerden geçiyor. Genç sporcuları ile sahaya çıkacak olan Kocaeli Birlikspor ligin 17. sırasında yer alıyor. 3 puan silme cezalı Kocaeli Birlikspor kazanmak istiyor. 25 maçtan 3 galibiyet ile ayrılan Kocaeli Birlikspor’un hanesinde 3 beraberlik ve 19 mağlubiyeti bulunuyor. 18 gol atan Kocaeli Birlik kalesinde de 53 gol gördü. -35 averajı olan Kocaeli’nin 9 da puanı var.
AFJET Afyonspor’un Kocaeli Birlikspor’u konuk edeceği maç yarın saat 15.00’te Kocatepe Spor Kompleksi Zafer Stadyumu’nda başlayacak.
>> Ali Fuat GÜÇÜLER’in Haberi

Bakmadan Geçme