Jetlerin rakibi Kırklareli

Ligin 14. haftasında GMG Kırklarelispor'u konuk edecek olan AFJET Afyonspor'da Aykut Uluç'un durumu maç saatinde belli olacak. Doğan Ateş ve Mehmet Tosun ise maçta forma giyecek TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 14. haftasında Zafer Stadyumu'nda saat 13.30'te GMG Kırklarelispor'u konuk edecek. Maçta galibiyet için sahaya çıkacak olan Jetler'de Ali Kılıç, [&hellip]

Ligin 14. haftasında GMG Kırklarelispor’u konuk edecek olan AFJET Afyonspor’da Aykut Uluç’un durumu maç saatinde belli olacak. Doğan Ateş ve Mehmet Tosun ise maçta forma giyecek

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 14. haftasında Zafer Stadyumu’nda saat 13.30’te GMG Kırklarelispor’u konuk edecek. Maçta galibiyet için sahaya çıkacak olan Jetler’de Ali Kılıç, İsmet Benli ve Mehmet Doğan forma giymeyecek. Doğan Ateş ve Mehmet Tosun’un forma giyeceği maçta Aykut Uluç’un forma giyip giymeyeceği ise maçtan önce belli olacak.
MEHMET DOĞAN 6 AY YOK
AFJET Afyonspor’dan yapılan açıklamaya göre Manisaspor maçında sakatlanan Mehmet Doğan’ın çapraz bağlarının kopmasından dolayı 6 ay sahalardan uzak kalacağı ifade etti. Operasyon geçirecek olan Mehmet Doğan, sezonu kapattı.
Maç yarın saat 13.30’da Zafer Stadyumu’nda başlayacak. Adem Sarıtaş’ın orta hakemliğini yapacağı maçta Vural Gül, İsmail Taygun Tasalı yardımcı hakem olarak görev alacak.

Bakmadan Geçme