• Haberler
  • Spor
  • Jetlerin rakibi Balıkesir – Kocatepe Gazetesi

Jetlerin rakibi Balıkesir – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 6. haftasında evinde Balıkesirspor Baltok'u konuk edecek. Maçtan galibiyetle ayrılmak isteyen AFJET Afyonspor bu haftayı da 3 puanla tamamlarsa puanını 10'a çıkaracak. Sezon başı hazırlık kampı için Afyonkarahisar'ı tercih eden Balıkesirspor Afyonkarahisar'ı ve stadyumu bilen bir takım. AFJET Afyonspor, Bursaspor ve Afyonkarahisar'da kamp yapan takımlarla hazırlık [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 6. haftasında evinde Balıkesirspor Baltok’u konuk edecek. Maçtan galibiyetle ayrılmak isteyen AFJET Afyonspor bu haftayı da 3 puanla tamamlarsa puanını 10’a çıkaracak. Sezon başı hazırlık kampı için Afyonkarahisar’ı tercih eden Balıkesirspor Afyonkarahisar’ı ve stadyumu bilen bir takım. AFJET Afyonspor, Bursaspor ve Afyonkarahisar’da kamp yapan takımlarla hazırlık maçı yapan Balıkesirspor, bu hafta da resmi lig maçı için Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki Zafer Stadyumu’na çıkacak. AFJET Afyonspor seyirci desteğini arkasına alarak rakibini başarılı bir galibiyet ile geçmek istiyor.
ÇALIŞMALAR DÜN BAŞLADI
Giresunspor’u Cuma günü deplasmanda oynadığı maçta 1-0 mağlup eden AFJET Afyonspor, yaptığı iki gün iznin ardından çalışmalara dün başladı. Balıkesirspor maçının hazırlıklarına Afyonkarahisar’da başlayan Jetler Cumartesi günü ter idmanı çalışmalarını tamamlayacak.
AFJET Afyonspor’un Balıkesirspor Baltok’u konuk edeceği maç 23 Eylül Pazar günü saat 19.30’da Zafer Stadyumu’nda başlayacak.

Bakmadan Geçme