• Haberler
  • Spor
  • Jetlerin mutlaka kazanması gerekiyor – Kocatepe Gazetesi

Jetlerin mutlaka kazanması gerekiyor – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 1. Lig'de düşme potasından kurtulma mücadelesi veren AFJET Afyonspor, ligin 32. haftasında evinde Osmanlıspor'u konuk edecek. Ligin son haftalarında inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Osmanlıspor, son maçında Ümraniyespor ile evinde 0-0 berabere kaldı. Mutlak galibiyete ihtiyacı olan AFJET Afyonspor'un bu maçtan alacağı galibiyet ligde kalma yüzdesini biraz olsun artırabilir. AFJET Afyonspor ligin sonuna [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de düşme potasından kurtulma mücadelesi veren AFJET Afyonspor, ligin 32. haftasında evinde Osmanlıspor’u konuk edecek. Ligin son haftalarında inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Osmanlıspor, son maçında Ümraniyespor ile evinde 0-0 berabere kaldı. Mutlak galibiyete ihtiyacı olan AFJET Afyonspor’un bu maçtan alacağı galibiyet ligde kalma yüzdesini biraz olsun artırabilir. AFJET Afyonspor ligin sonuna kadar toplayabildiği kadar puan toplaması gerekiyor. Osmanlıspor maçından AFJET Afyonspor’un galibiyet ile ayrılması durumunda Giresunspor ile arasındaki puan farkı kapanabilir. Giresunspor ile arasında 5 puan fark bulanan Afyonspor, Osmanlı’yı mağlup etmesi halinde farkı 2’ye çekecek. Bunun için Giresunspor’un evinde konuk edeceği Adana Demirspor maçından puansız ayrılması gerekiyor.
Ayrıca Elazığspor da Afyonspor’un 1 puan gerisinde. Elazığspor bu hafta evinde Ümraniyespor’u konuk edecek. Elazığspor bu maçtan puan ya da puanlar alırsa AFJET Afyonspor 16. sıradan 17. sıraya gerileyebilir.

Bakmadan Geçme