• Haberler
  • Spor
  • Jetlerin maçını Bilgiç yönetecek – Kocatepe Gazetesi

Jetlerin maçını Bilgiç yönetecek – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor 9. haftada Denizlispor'a konuk olacak. Bugün saat 19.00'da Denizli Atatürk Stadyumu'nda başlayacak maçta Kutluhan Bilgiç görev alacak. Bilgiç'e ise Bahtiyar Birinci ve İlker Takpak yardımcılık yapacak. Süper Lig tecrübesi de olan Bilgiç İzmir Bölgesi hakemlerinden.JETLER TER İDMANINI YAPTIDün öğlen saatlerinde Afyonkarahisar'dan Denizli'ye hareket eden AFJET Afyonspor dün [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor 9. haftada Denizlispor’a konuk olacak. Bugün saat 19.00’da Denizli Atatürk Stadyumu’nda başlayacak maçta Kutluhan Bilgiç görev alacak. Bilgiç’e ise Bahtiyar Birinci ve İlker Takpak yardımcılık yapacak. Süper Lig tecrübesi de olan Bilgiç İzmir Bölgesi hakemlerinden.
JETLER TER İDMANINI YAPTI
Dün öğlen saatlerinde Afyonkarahisar’dan Denizli’ye hareket eden AFJET Afyonspor dün akşam saatlerinde Denizli’de son hazırlık idmanına çıktı. İdmanda teknik heyetin AFJET Afyonsporlu futbolcuları fazla yormadığı ve son taktikleri anlattığı öğrenildi.

Bakmadan Geçme