Jetlerin kupa maçı 26 Ekim'de

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor bu hafta Denizli Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak. Ayın son haftasında Ziraat Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor'la karşılaşacak olan AFJET Afyonspor'un maç tarihi de belli oldu. 26 Ekim Çarşamba günü saat 15.00'te oynanacak olan AFJET Afyonspor ile Ümraniyespor arasındaki karşılaşma Afyonkarahisar Spor Kopmleksi'ndeki Arena Stadyumu'nda yapılacak.JETLER BU MAÇIALIRSA GRUPLARDA3. [&hellip]

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor bu hafta Denizli Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşacak. Ayın son haftasında Ziraat Türkiye Kupası’nda Ümraniyespor’la karşılaşacak olan AFJET Afyonspor’un maç tarihi de belli oldu. 26 Ekim Çarşamba günü saat 15.00’te oynanacak olan AFJET Afyonspor ile Ümraniyespor arasındaki karşılaşma Afyonkarahisar Spor Kopmleksi’ndeki Arena Stadyumu’nda yapılacak.
JETLER BU MAÇI
ALIRSA GRUPLARDA
3. Eleme Turu’ndan sonra kazanan ekiplerin ve Spor Toto Süper Lig ekiplerinin de yer alacağı Grup maçları başlayacak. AFJET Afyonspor da bulunduğu 3. Eleme Turu’nu geçmesi halinde Ziraat Türkiye Kupası Grupları’nda mücadele edecek.
“GİDEBİLECEĞİMİZ YERE KADAR GİDECEĞİZ”
Ligdeki hedefin belli olduğunu aktaran AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel Ziraat Türkiye Kupası’nda da takımın gücünün ve başarısının yettiği yere gidileceğini ifade etmişti.
“MAÇIN FAVORİSİ YOK”
AFJET Afyonspor’un 1. Lig kalitesinde futbol oynadığına dikkat çeken AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, Ümraniyespor’la oynacakları maçta favori takımın olmadığını belirmişti. İki ekibinde yüzde 50 şansı olduğuna dikkat çeken Macit, ev sahibi olmanın büyük bir avantaj olduğuna dikkat çekti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme