Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetlerin ikinci kongresi bugün

AFJET Afyonspor’un Olağan Genel

AFJET Afyonspor’un Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın ikincisi bugün yapılacak. AFJET Afyonspor’un mevcut Başkanı Yusuf Ulutürk, “Yönetime şu an için bir aday yok. Aday çıkarsa biz görevi devrederiz” dedi

 

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’da, genel kurul toplantısında geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için bu haftaya kalmıştı. Bugün yapılacak genel kuruldan sonra aday çıkmazsa gözler Vali Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek başta olmak üzere il protokolüne çevrilecek.
Kongre ile ilgili süreci değerlendiren AFJET Afyonspor’un mevcut Başkanı Yusuf Ulutürk, “Aday olduğunu söyleyen veya aday olmayı isteyen biri bize gelmedi. Şu an için kongreyi bekliyoruz. Bize Vali Bey göreve devam edin derse biz de görevimize devam edeceğiz.” dedi.
“OYUNCULARDAN SIKINTILI OLANLARI GÖNDERDİK”
AFJET Afyonspor Başkanlığı adaylığından çekilen İşinsanı Engin Gökdemir ile arkadaşlarının yaptığı transferlerde bazı oyuncularla anlaşamadıklarını aktaran Başkan Ulutürk, “Oyunculardan sıkıntılı olan bir iki tanesini gönderdik. 10 numara aldık, golcü alacağız, arıyoruz. Golcü oyuncular da bir milyon çekiyorlar. Amed bir milyon 150 bin liraya oyuncuyla anlaşıyor. Bize de haliyle yüksek fiyat çekiyorlar.” ifadelerine yer verdi.
“EKSİKLERİ ÇÖZMEYE
ÇALIŞIYORUZ”
Eksikleri çözmek için çalıştıklarını belirten Ulutürk, “Takım üzerindeki eksikleri ve hataları düzeltmeye çalışıyoruz, eksikleri gedikleri. Oyuncuların arasında zayıf ve sıkıntılı olanlar vardı. Yüz bin lira maddesi var. Gelip gittiğinde 100 bin lira tazminatı var. Onu alıp giden de oldu.” şeklinde konuştu.
“ELİMİZDEKİ İMKANLARLA
EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”
Mevcut imkanlarla takımı lige soktuklarını aktaran Ulutürk, “Elimizdeki mevcut imkanlarla en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Oyuncu transferleri için takviye için çalışmalarımız sürüyor. Bizim imkanlarımız da bir yere kadar gidecek. Sonrasında da destek lazım olacak.” ifadelerine yer verdi.
“HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”
Afyonkarahisar halkından destek beklediklerini aktaran Ulutürk, “Afyonkarahisar halkı, işinsanları, hayırseverlerin destek olması lazım. Herkesin desteğine ihtiyacımız var.” ifadelerine yer verdi. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti