Jetlerin Grubu yarın belli oluyor

2017-18 futbol sezonunda 2. Lig'de mücadele edecek AFJET Afyonspor'un grubu yarın yapılacak kura çekimiyle belli olacak. Grubu'nun ve grubunda yer alacak 18 takımın belli olacağı Jetlerde 'grup ya da takımlar önemli değil' görüşü hakim. Afyonspor'un hangi grupta oynayacağının önemli olmadığını belirten AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, kendileri için birlik ve beraberliğin önemli olduğunu aktardı. [&hellip]

2017-18 futbol sezonunda 2. Lig’de mücadele edecek AFJET Afyonspor’un grubu yarın yapılacak kura çekimiyle belli olacak. Grubu’nun ve grubunda yer alacak 18 takımın belli olacağı Jetlerde “grup ya da takımlar önemli değil” görüşü hakim. Afyonspor’un hangi grupta oynayacağının önemli olmadığını belirten AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, kendileri için birlik ve beraberliğin önemli olduğunu aktardı. Çelik, “Hangi grupta mücadele edeceğimiz önemli değil. Çünkü grubu biz seçemiyoruz. Hangi takımlar gelirse gelsin, bizim için önemli olan takım içinde; yönetim kurulu, teknik heyet ve oyuncular, taraftarımızın ve şehrin ileri gelenleriyle birlikte birlik ve beraberliğimizi korumak olacak. Biz iddialı bir takımız, bizim kadar iddialı olan takımlar var. Herkes belirli bir hedef doğrultusunda takımını kuruyor. Biz elimizden geleni yaparak Afyonkarahisar’ın hak ettiği yere takımı çıkarmak istiyoruz” dedi.
2. LİG’DE YER
ALACAK 36 TAKIM
AFJET Afyonspor’un da aralarında bulunduğu 36 takım 2017-18 futbol sezonunda 2. Lig’de Kırmızı ve Beyaz Grup olmak üzere iki grupta yer alacak. Şanlıurfaspor, Bandırmaspor ve Mersin İdman Yurdu takımları 1. Lig’den 2. Lige düşen takımlar. 3. Lig’den şampiyon olan Sancaktepe Belediyespor, Bodrum Belediyespor ve AFJET Afyonspor, oynadıkları Play-Off sonrasında Altay, Silivrispor ve Sakaryaspor A.Ş. takımları da 2. Lig terfi eden takımlar oldu. Ayrıca 27 takım ise geçen sezon 2. Ligde yer alan ve bu sezonda 2. Lig’de mücadele edecek. 2. Lig’de yer alan 27 takım ise şu şekilde; Amedsportif, Kocaeli Birlikspor, Sivas Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Keçiörengücü, Zonguldak Kömürspor, Hacettepespor, Pendikspor, Konya Anadolu Selçukluspor, Fatih Karagümrük A.Ş., Bucaspor, Kahramanmaraşspor, Fehtiyespor, Gümüşhanespor, Kastamonuspor 1966, Hatayspor, Menemen Belediyespor, Karşıyaka, Sarıyerspor, Etimesgut Belediye, Niğde Belediyespor, Eyüpspor, Tokatspor, İnegölspor, Tuzlaspor A.Ş., Kırklarelispor ve Bugsaşspor.

Bakmadan Geçme