Jetler'in Eğirdir kadrosunda Mirlan yok

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta namağlup lider olarak mücadele eden AFJET Afyonspor yarın Eğirdirspor'a konuk olacak. Jetler ligin ilk yarısında kendi sahasında ağırladığı Eğirdirspor'u 2-0'lık skorla mağlup etmişti. Yarın oynanacak maçta galibiyeti hedefleyen Jetler'de kadroda Mirlan Murzaev yer almıyor. 18. haftada Eskişehir temsilcisi Demirspor karşısında kırmızı kart gören Mirlan Murzaev aldığı iki maç ceza nedeniyle [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta namağlup lider olarak mücadele eden AFJET Afyonspor yarın Eğirdirspor’a konuk olacak. Jetler ligin ilk yarısında kendi sahasında ağırladığı Eğirdirspor’u 2-0’lık skorla mağlup etmişti. Yarın oynanacak maçta galibiyeti hedefleyen Jetler’de kadroda Mirlan Murzaev yer almıyor. 18. haftada Eskişehir temsilcisi Demirspor karşısında kırmızı kart gören Mirlan Murzaev aldığı iki maç ceza nedeniyle bu maçta da forma giymeyecek. O maçta ikinci sarıdan kırmızı kart gören Nazmi Candoğan’ın cezası ise tek maçtı ve bu maçın kadrosunda yer alması bekleniyor.
MACİT’E 50 GÜN CEZA
Demirspor maçındaki olaylardan dolayı sahadan atılan Sportif Direktör Cevat Macit, 50 gün hak mahrumiyeti cezası aldı. Son hafta Antalya’da oynanacak olan Serik Belediyespor maçından önce Macit’in cezası sona eriyor.
EĞİRDİR’İN KARNESİ
Son haftalarda çıkış yakalayan Eğirdirspor kendi sahasında kaybetmeyen bir takım görüntüsü sergiliyor. Ligde çıktığı 18 maçta 8 galibiyet elde eden Eğirdirspor 6 maçtan da beraberlikle ayrıldı. 4 mağlubiyeti bulanan Eğirdirspor hanesindeki 30 puanla 5. sırada yer alıyor.
AFYOK’TAN JETLERE YÜZDE 100 DESTEK
AFJET Afyonspor’un Eğirdir’de oynayacağı karşılaşmaya AFYOK Taraftar Grubu 3 otobüsle 100 kişilik bir grupla gidecek. AFYOK Taraftar Grubu tribünlerde kendilerine ayrılan bölümde Jetleri slogan ve marşlarla destekleyecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme