Jetlere Umre idmanı – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta verdiği mücadeleyi şampiyonlukla tamamlayan AFJET Afyonspor'a verilen Umre sözü yerine getiriliyor.Şampiyon olmaları halinde Umre sözü alan AFJET Afyonspor'un futbolcuları, yeşil sahada bir sezon boyunca rüzgar gibi esti. AFJET Afyonspor, 32. haftada evinde oynadığı şampiyonluk maçında Ankara Adliyespor'u 4-1 mağlup etti ve bitime 2 hafta kala 3. Lig 3. Grup'ta [&hellip]

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta verdiği mücadeleyi şampiyonlukla tamamlayan AFJET Afyonspor’a verilen Umre sözü yerine getiriliyor.
Şampiyon olmaları halinde Umre sözü alan AFJET Afyonspor’un futbolcuları, yeşil sahada bir sezon boyunca rüzgar gibi esti. AFJET Afyonspor, 32. haftada evinde oynadığı şampiyonluk maçında Ankara Adliyespor’u 4-1 mağlup etti ve bitime 2 hafta kala 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluğunu ilan ederek direkt olarak 2. Lige çıkmayı başardı. Şeneller Turizm organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek olan futbolculara; Şeneller Turizm bilgilendirme, bilinçlendirme ve irşad programlarının ilkini gerçekleştirdi. Heyecanları ve mutlulukları her hallerinden belli olan futbolcular sahalarda yaşadıkları zirveyi Kutsal Topraklarda da yaşayabilmek adına hiçbir ayrıntıyı kaçırmamaya özen gösterdi. Veysel Yüksel, Mehmet Ali Tortop ve Ahmet Türkkan’ın katılımları ile Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan, ney ve ilahilerle devam eden programda futbolcular duygu dolu anlar yaşadı.
Futbolcularla yapılan toplantı sırasında konuşan Şeneller Turizm Y.K.B. Bilal Şenel, “Bu yolculuk sıradan bir yolculuk değil. Allah’ın davetli misafirleri olarak bu kutsal yolculuğa çıkacaksınız. Nasıl sezon öncesi ve devre arası hazırlık kampları ile bedensel, zihinsel, teknik, taktik ve teorik olarak hazırlanıyorsanız Umre’nin erdemini, mübarek toprakların hikmetini idrak edebilmek için de mekanın ruhuna uygun şuurla hazırlıklar yapmalısınız. Biz Şeneller Turizm olarak tecrübeli hocalarımızla gerekli bilinçlendirmeleri yapacağız” dedi.
Futbolcularla dua eden Şenel, “Cenabı Hak; Kur’an ve sünnetle emredildiği, ifade edildiği, tavsiye edildiği şekil ve usule uygun, mebrur, makbul, lutfedilmiş ve kolaylaştırılmış, dünyevilikten uzak sadece kendi rızasına uygun Umreler yapabilmeyi hepimize nasip etsin” dedi.

Bakmadan Geçme