Jetlere takviyeler geliyor

AFJET Afyonspor, devre arası çalışmalarında ilk transferini yaptı. Jetler, Ekol Göz Menemenspor'dan sağ açık Semih Ceylan ile anlaştı   TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ikinci yarı için çalışmalarına devam ediyor. AFJET Afyonspor, Ekol Göz Menemenspor'dan ayrılan sağ bek Semih Ceylan ile anlaşan AFJET Afyonspor, eksik olan mevkilere de takviyelere başladı. Savunmanın [&hellip]

AFJET Afyonspor, devre arası çalışmalarında ilk transferini yaptı. Jetler, Ekol Göz Menemenspor’dan sağ açık Semih Ceylan ile anlaştı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ikinci yarı için çalışmalarına devam ediyor. AFJET Afyonspor, Ekol Göz Menemenspor’dan ayrılan sağ bek Semih Ceylan ile anlaşan AFJET Afyonspor, eksik olan mevkilere de takviyelere başladı.
Savunmanın sağında görev yapan 29 yaşındaki oyuncu, AFJET Afyonspor Başkanı Yusuf Ulutürk ve Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Coşkun’un katıldığı törenle AFJET Afyonspor’a “Evet” dedi.
SEMİH CEYLAN KİMDİR?
1991 Sivrihisar doğumlu olan Semih Ceylan, Polatlıspor’da futbola başladı. 4 sezon Polatlıspor’da forma giyen Ceylan, Osmanlıspor, Polatlıspor (3) daha sonra sırasıyla Edirnespor, Kızılcabölükspor (2), Sarayköy 1926, Kızılcabölük, son 4 sezon da Ekol Göz Menemenspor’da forma giydi.
Ceylan, 5 lig maçı ve 1 Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giyerken, maçlarda toplam 6 gole imza attı.
ANIL KAMPTA VE İLK 11’DE
Ayrıca prensipte anlaşılan kaleci Anıl Atağ da kampa katıldı. Yapılan hazırlık maçında da ilk 11’de maça çıkan Anıl’ın ve diğer oyuncuların 4 Ocak’tan itibaren resmi sözleşmeler yapılması bekleniyor. Sözleşmeler imzalanınca da yeni oyuncular netlik kazanmış olacak.

Bakmadan Geçme