Jetlere milli mola – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor bu haftayı maç yapmadan geçirecek. Jetler haftayı maç yapmadan geçirse de çalışmalarından geri kalmıyor. Çalışmalarına galibiyet izninin ardından başlayan AFJET Afyonspor, gelecek hafta oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ayrıca geride kalan 8 haftanın kritiğini yapacak olan Jetler, eksikleri, hataları ve yapmaları gerekenleri de görecek.JETLER NELER YAPTILigin ilk [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor bu haftayı maç yapmadan geçirecek. Jetler haftayı maç yapmadan geçirse de çalışmalarından geri kalmıyor. Çalışmalarına galibiyet izninin ardından başlayan AFJET Afyonspor, gelecek hafta oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ayrıca geride kalan 8 haftanın kritiğini yapacak olan Jetler, eksikleri, hataları ve yapmaları gerekenleri de görecek.
JETLER NELER YAPTI
Ligin ilk haftasında İstanbulspor ile karşılaşan AFJET Afyonspor 4-0 geriye düştüğü maçta muhteşem bir dönüş yaşadı ve maçı 4-3’e getirdi. Fakat mağlubiyetten kaçamadı.
İkinci haftada evinde konuk ettiği Altay ile 1-1 berabere kalan AFJET Afyonspor, üçüncü hafta da Adanaspor’u deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başardı. Dördüncü haftada evinde Boluspor’u konuk eden AFJET Afyonspor, üstün oynadığı maçta golü bulamadı ve rakibine 1-0 mağlup oldu. Beşinci haftada deplasmanda Giresunspor’a konuk olan Jetler rakibini bulduğu bir golle mağlup ederek 3 puan kazandı. Altıncı haftada evinde Balıkesirspor Baltok’u ağırlayan AFJET Afyonspor rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Yedinci haftada Gençlerbirliği’ne Ankara’da konuk olan Jetler iyi oynadığı maçta golü bulamadı ve 1-0 mağlup oldu. Son hafta ise evinde oynadığı Kardemir Karabükspor maçında Jetler, rakibini 5-0’lik farklı skorla mağlup etti.
JETLER 9. SIRADA
Oynadığı maçlarda toplamda 11 puan toplayan AFJET Afyonspor, 8 maçta 13 gol atarak kalesinde de 8 gol gördü. AFJET Afyonspor 5 gol averajı ve 11 puanla ligin 9. sırasında yer buldu.

Bakmadan Geçme