• Haberler
  • Spor
  • Jetler'e krallar gibi kutlama – Kocatepe Gazetesi

Jetler'e krallar gibi kutlama – Kocatepe Gazetesi

Anıt Park'ta düzenlenen kutlamaya Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, teknik heyet, futbolcular ve çok sayıda taraftar katıldı. Renkli görüntülere sahne olan Şampiyonluk kutlamasında taraftarlar dört yıl aradan sonra profesyonel lige çıkmanın keyfini çıkarttı.Takım [&hellip]

Anıt Park’ta düzenlenen kutlamaya Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, teknik heyet, futbolcular ve çok sayıda taraftar katıldı. Renkli görüntülere sahne olan Şampiyonluk kutlamasında taraftarlar dört yıl aradan sonra profesyonel lige çıkmanın keyfini çıkarttı.
Takım otobüsüyle alana giren futbolcuları meşaleler ve tezahüratlarla karşılayan taraftarların sevinci görülmeye değerdi.
BENLİ, EVLENME TEKLİFİ YAPTI
AFJET Afyonspor’un başarılı sol ağayı İsmet Benli kız arkadaşına yaptığı evlenme teklifinde bulundu. İsmet Benli, arkadaşı Meryem Yavuz’dan taraftarların önünde kendisiyle evlenmesini istedi.
Alanda büyük alkış alan evlenme teklifi sonrası Meryem Yavuz’dan evet cevabı gelince Belediye Başkanı Burhanetin Çoban ve AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel, genç çiftin yüzüklerini taktı ve mutluluklar diledi.
“KISKANANLAR ÇATLASIN”
Bir yıllık başarılı mücadelenin sonucu hep birlikte şampiyonluğu aldıklarını söyleyen Başkan Çoban, “Bu başarıda en büyük katkıyı taraftarlarımız yaptı. Sizlere özellikle teşekkür ediyorum. Futbolcularımız, teknik heyetimiz, yardımcı personelimiz gerçekten olağanüstü bir performans gösterdiler. Futbol takımımızın başında İl Genel Meclisi Başkanımız Salih Sel ağabeyimiz, yönetimi ile birlikte üç yıldır başarılı bir yönetim sergiledi. Basketbol takımımız ilk yılda bölgesel ligden, ikinci lige çıktı. Voleybol takımımız ilk yılında üçüncü ligden ikinci lige çıktı. Aynı AFJET Afyonspor gibi iki yıl, ikinci ligde bekleyerek ikinci yılın sonunda birinci lige terfi etti. İnşallah sizlerin de desteği ile üçüncü ligden, ikinci lige bu sene çıkacağız. Başarı hep Afyon’un olsun, kıskananlar çatlasın” dedi.
“ÖRNEK BİR KULÜP OLDUK”
Örnek bir kulüp olduklarını belirten AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel ise dört yıl önce kurdukları AFJET Afyonspor için büyük hedefler koyduklarını söyleyerek, 2013 yılında amatör ligde başladıklarını aktardı. 10 yıl sonra Beşiktaş’ı, Fenerbahçe’yi, Galatasaray’ı ağırlayacağız demiştik. Şimdi Amatör Lig’den 3. Lige çıktık, ilk yılımızda ikinci olduk ama bana göre bu bile başarıydı. Bu başarı bir ekip işidir. Hep birlikte kenetlenirsek başarı daima yanımızda olur. Yönetim olarak, teknik heyet, futbolcular ve 12 adam olan taraftarımızla buralara kadar geldik. Bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Seyircisi, teknik heyeti ve futbolcularıyla örnek bir kulüp olduk” ifadelerini kullandı.
Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, şampiyonlukta katkısı bulunan herkese teşekkür ettiler.
KUTLAMALAR ÇOŞKUYLA YAPILDI
Konuşmalar öncesinde, konuşmalar sırasında ve sonrasında taraftarlar ve oyuncular bir sezon boyunca yapmak isteyip de yapamadığı ne varsa yaparken, yaklaşık 1 saat eğlenerek stres attı. Taraftarlar oyuncularla tek tek özçekim yaparak şampiyon oyuncularla heyecanını paylaştı. AFYOK Taraftar Grubu yaklaşık 300 meşaleyi kutlamanın başından sonuna kadar sürekli yaktı. Kutlamalara 7’den 70’e binden fazla Afyonkarahisarlı katılırken hiçbir sorun yaşanmadan kutlamalar sona erdi.
ÇOBAN’DAN JETLERE
KUTLAMA MESAJI
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Bölgesel Amatör Ligi lider tamamlayıp Halide Edip Adıvarspor’u 2-0 mağlup ederek 3. Lige yükselen AFJET Afyonspor’a tebrik mesajı yayınladı. AFJET Afyonspor’un bu başarısıyla Afyonkarahisar’ın profesyonel futbol liglerindeki özlemini dindirdiğine dikkat çeken Başkan Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’a yıllar sonra bu duyguyu yaşatan teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti.
 AFJET Afyonspor’a 3. Lig’de başarılar dileyen Başkan Çoban, “Elbette maçlar sahada kazanıldı, ancak bu başarının arkasında kulüp yönetiminin ve futbolda 12. adam olarak bilinen taraftarların katkısı çok büyük. Bu anlamda kulüp yönetimini ve taraftarları ayrıca tebrik ediyorum. Takımımıza gelecek sezon mücadele edeceği 3. Lig’de başarılar diliyor, başarılarının kalıcı ve sürekli olmasını temenni ediyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme