• Haberler
  • Spor
  • Jetlere genç takviyesi – Kocatepe Gazetesi

Jetlere genç takviyesi – Kocatepe Gazetesi

2016-17 sezonunda Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk için mücadele verecek olan AFJET Afyonspor transferlere devam ediyor. Jetler bu kez 1996, 1998 ve 1996 doğumlu olmak üzere 3 yeni ve genç takviye yaptı. AFJET Afyonspor, Başkan Salih Sel'in makamında yapılan imza töreni ile sol bek Selim Şahinbaş, Kaleci Hasan Göksu ve sağ kanat oyuncusu [&hellip]

2016-17 sezonunda Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk için mücadele verecek olan AFJET Afyonspor transferlere devam ediyor. Jetler bu kez 1996, 1998 ve 1996 doğumlu olmak üzere 3 yeni ve genç takviye yaptı. AFJET Afyonspor, Başkan Salih Sel’in makamında yapılan imza töreni ile sol bek Selim Şahinbaş, Kaleci Hasan Göksu ve sağ kanat oyuncusu Mehmet Feyzi Yıldırım’la sözleşme imzaladı.
ŞAHİNBAŞ’A 2 YILLIK SÖZLEŞME
Fatih Karagümrükspor’dan alınan 1996 doğumlu Selim Şahinbaş defans hattında sol kanatta forma giyiyor. Galatasaray alt yapısından yetişen Şahinbaş, Damlaspor, Eyüpspor ve Fatih Karagümrükspor’da forma giymişti.
OSMANLI’DAN GÖKSU GELDİ
Süper Toto Süper Lig’de mücadele eden Osmanlıspor’da forma giyen 1998 doğumlu Hasan Göksu kaleci olarak Jetlerle anlaşma sağladı. 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzalayan Göksu Kocasinan Şimşekspor’da başladığı futbol maratonunda yoluna Osmanlıspor’la devam etti. Göksu şimdi de Jetlere 1 yıllığına geldi.
ESKİŞEHİR’DEN
AFYON’A YILDIRIM DÜŞTÜ
Süper Toto Süper Lig’den geçen sezon PTT 1. Lig’e düşen Eskişehirspor’da forma giyen Mehmet Feyzi Yıldırım, AFJET Afyonspor’a 1 yıllık kiralık geldi. Başkan Salih Sel’le sözleşme imzalayan Yıldırım, Çiftelerspor’da futbola başlarken Eskişehir’den sonra ilk kez Afyonspor formasını giyecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme