Jetlere 5 bin, İnegöl'e 2 bin lira ceza

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor, evinde 2-1 mağlup ettiği İnegölspor maçından dolayı 5 bin lira ceza aldı. İnegölspor'a ise aynı maçtan dolayı 2 bin lira ceza verildi.  PFDK'nın verdiği kararlar şu şekilde:AFJET Afyonspor Kulübünün, 25.03.2018 tarihinde oynanan AFYON AFJETSPOR-İNEGÖLSPOR TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, evinde 2-1 mağlup ettiği İnegölspor maçından dolayı 5 bin lira ceza aldı. İnegölspor’a ise aynı maçtan dolayı 2 bin lira ceza verildi.  
PFDK’nın verdiği kararlar şu şekilde:
AFJET Afyonspor Kulübünün, 25.03.2018 tarihinde oynanan AFYON AFJETSPOR-İNEGÖLSPOR TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı “İHTAR CEZASI” ile cezalandırılmasına karar verildi.
Aynı müsabakada AFJET Afyonspor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren “5.000.-TL PARA CEZASI” ile cezalandırılmasına karar verildi.
İnegölspor Kulübünün, 25.03.2018 tarihinde oynanan AFJET Afyonspor-İnegölspor TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı “2.000.-TL PARA CEZASI” ile cezalandırılmasına karar verildi.

Bakmadan Geçme