• Haberler
  • Genel
  • Jetler’den teröre tepki – Kocatepe Gazetesi

Jetler’den teröre tepki – Kocatepe Gazetesi

Sezon hazırlıklarını sürdüren AFJET Afyonspor dün yaptığı idman öncesinde teröre tepki olarak iki Türk bayrağı açtı Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor Türkiye genelinde yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi. Terör olaylarını karşın ellerinden bir şey gelmediğini belirten AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, 'Bizim elimizden gelen bu şekilde bayrak açarak tepki göstermek. Diğer türlü [&hellip]

Jetler'den teröre tepki

Sezon hazırlıklarını sürdüren AFJET Afyonspor dün yaptığı idman öncesinde teröre tepki olarak iki Türk bayrağı açtı

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor Türkiye genelinde yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi. Terör olaylarını karşın ellerinden bir şey gelmediğini belirten AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, “Bizim elimizden gelen bu şekilde bayrak açarak tepki göstermek. Diğer türlü sezon içinde de faaliyetlerimiz olacak. Örnek olarak söylüyorum, bir maç primini götürüp şehit ailelerine bağışlayabiliriz.” dedi.
“BEN DE KÜRDÜM”
Kendisinin Kürt olduğunu belirten Sportif Direktör Cevat Macit, “Ben de Kürdüm. Benim memleketim Bingöl. Takımımızda ülkenin her yerinden futbolcu var. Benim dışımda Kürtler de var, Laz var, Çerkez var, Kırgız var, Gürcü var her yerden gelen arkadaşlarımız var. Ülkemizde yaşanan bu sıkıntılardan dolayı hepimiz çok üzgünüz. Bu durum sporcularımıza da yansıyor. Çok fazla etkileniyoruz.” ifadesini kullandı.
“ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN
RAHMET DİLERİM”
Şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Macit, “Hakkari’de ve Iğdır’da uğradıkları hain saldırılar sonucu şehit olan hem askerlerimiz hem de şehitlerimiz var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerinin acılarını içten yaşıyoruz. Allah ailelerine de sabır versin.” ifadesine yer verdi.
“ÜLKEMİZİN HUZURA ERMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ”
Terör olaylarının sona ermesi ve ülkenin huzura ermesini temenni ettiklerini aktaran Macit, “Yaşanan bu terör olaylarının hepimizi üzdüğünü söylemek istiyorum. Ülkemizin bir an önce huzura ermesi hepimizin temennisidir.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

JETLER AKŞEHİR DEPLASMANINA GİDECEK
AFJET Afyonspor sezon öncesi yaptığı hazırlık maçları kapsamında Akşehirspor’a konuk olacak. Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta mücadele eden Akşehirspor’la Jetlerin arasında oynanacak olan karşılaşma Pazar günü 16.00’da Akşehir İlçe Stadyumu’nda başlayacak.

Bakmadan Geçme