Jetlerden seyircisiz maça özel ilgi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ilk yarının son maçında Hatayspor'u konuk edecek. Maça özel olarak hazırlanan AFJET Afyonspor'a işadamlarından da büyük destek geldi. Çeşitli firmaların yapacağı etli pilav, döner, ayran, çay, kahve, kuruyemiş dağıtacağı maç için bir 24 metre ve iki de 12 metre olmak üzere 3 tane de dev ekran [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ilk yarının son maçında Hatayspor’u konuk edecek. Maça özel olarak hazırlanan AFJET Afyonspor’a işadamlarından da büyük destek geldi. Çeşitli firmaların yapacağı etli pilav, döner, ayran, çay, kahve, kuruyemiş dağıtacağı maç için bir 24 metre ve iki de 12 metre olmak üzere 3 tane de dev ekran kurularak yayın yapılacak.
“BAYAN VE ÇOCUKLAR DA
ALINMAYACAK”
Bayan ve çocukların stada alınması için federasyo ile görüştüklerini aktaran AFJET Afyonspor Başkanı Ali Rıza Gürakar, “Federasyon ile yazışmalarımızı yaptık. 91. Madde gereği bayanlar ve çocukları, 12 yaşından küçük ve büyük olmak üzere diye talebimizi yazdık. Federasyon da bize 12 yaş altı veya üstü, bayanlar gibi seçenek olmadığı cevabını verdi. Ama bizde büyük bir organizasyon yapıyoruz, etli pilav, döner, ayran dağıtma planımız var. Belediye Başkanımız Burhanettin Bey helva yaptırıp dağıtacak, çeşitli firmalar ayran, çay, kahve, kuruyemiş dağıtacak. Muhtemelen 3 dev ekran kurulacak. Bir tane 24 metre, iki tane 12 metrelik ekranlar kurulacak. Ses sistemleri ile birlikte böyle bir organizasyon olacak” ifadesini kullandı.
4 ay önceden programı nedeniyle maç günü Dubai’de olacağına dikkat çeken Başkan Gürakar, “Ayrıca 4 ay önceden daha kulübün başına geçmeden biz de ortağımla Dubai’ye işadamları toplantısına katılmak için hazırlık yapmıştık. Yarın yola çıkacağız, inşallah burada da yapılan organizasyonda bir sıkıntı çıkmaz” şeklinde konuştu.
“20 KİŞİLİK LİSTE İSTENDİ”
Seyircisiz oynama cezası sonrasında stadyuma girecek olan kişiler hakkında bilgi veren Başkan Gürakar, “Birde 20 kişilik liste istendi bizden, localarımız var, vip kartlarımız var, protokol kartlarımız geçersiz olacak. Yönetim haricinde 20 kişilik liste vereceğiz” dedi.  
“HATAY’DAN 530 KİŞİ GELECEK”
Hatay’dan gelecek olan seyirciler hakkında bilgi veren Başkan Gürakar, “530 kişinin Hatay’dan geleceği bildirildi. Bizim stadımızın kapasitesinin yüzde beşi dışında zaten getirilmesi söz konusu olamaz, kurallar bu şekilde. Ayrıca emniyetle yaptığımız görüşme sonrasında da gelen rakip seyircilerin araçlarının aşağı tarafa götürülmesi konusunda ricacı olduk. Mümkün oldukça araçları uzaklaştırın, bizim seyircilerimiz dağılsın, sonrasında onları yolcu edelim şeklinde konuştuk” ifadesine yer verildi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Bakmadan Geçme