• Haberler
  • Genel
  • Jetler'den orta sahaya takviye – Kocatepe Gazetesi

Jetler'den orta sahaya takviye – Kocatepe Gazetesi

2019-20 sezonunda TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, her açıdan yeni sezon öncesinde çalışmalarına devam ediyor. Kadrosuna takviyelerde bulanmak isteyen AFJET Afyonspor transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Boşalan mevkilere takviye çalışmasında hassas davranan AFJET Afyonspor Yönetimi, merkez orta saha mevkiine Eyüpspor'dan Doğan Ateş ile anlaştı.  DOĞAN ATEŞ KİMDİR?2001 yılında futbol yaşamına Ayazağaspor'da başlayan 2007 [&hellip]

2019-20 sezonunda TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, her açıdan yeni sezon öncesinde çalışmalarına devam ediyor. Kadrosuna takviyelerde bulanmak isteyen AFJET Afyonspor transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Boşalan mevkilere takviye çalışmasında hassas davranan AFJET Afyonspor Yönetimi, merkez orta saha mevkiine Eyüpspor’dan Doğan Ateş ile anlaştı.  
DOĞAN ATEŞ KİMDİR?
2001 yılında futbol yaşamına Ayazağaspor’da başlayan 2007 yılında ise Kasımpaşa AŞ.’de profesyonel kariyerine başlayan orta saha oyuncusu Doğan Ateş, kariyerinde Bulancakspor, Gümüşhanespor, Darıca Gençlerbirliği, Sancaktepe, Altınordu, Tuzlaspor, Silivrispor, Yeşil Bursa ve Eyüpspor’da forma giydi.
Geçtiğimiz sezonu Eyüpspor formasıyla 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele ederek tamamlayan Doğan Ateş 29 lig maçında forma giydi. 30 yaşında olan tecrübeli oyuncu forma giydiği 29 maçta rakip fileleri de 4 kez havalandırmayı başardı.

Bakmadan Geçme