Jetler'den Elazığ ve Malatya'ya destek

AFJET Afyonspor, Elazığ ve Malatya'da yaşanan depremin ardından vatandaşlara yardım olarak Sarıyer maçının biletleri ve Store3 mağazasının gelirini depremzedelere bağışlayacağını açıkladı   Tüm Türkiye'de Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem felaketinin ardından bölge halkının ihtiyaçlarının karşılanması adına yardım kampanyaları düzenleniyor. Bir kampanya da AFJET Afyonspor tarafından başlatıldı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Sarıyer maçı ve [&hellip]

AFJET Afyonspor, Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremin ardından vatandaşlara yardım olarak
Sarıyer maçının biletleri ve Store3 mağazasının gelirini depremzedelere bağışlayacağını açıkladı

Tüm Türkiye’de; Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem felaketinin ardından bölge halkının ihtiyaçlarının karşılanması adına yardım kampanyaları düzenleniyor. Bir kampanya da AFJET Afyonspor tarafından başlatıldı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Sarıyer maçı ve Store3 mağazasının gelirlerinin Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremden etkilenen vatandaşlara gönderileceği bildirildi.
“ELAZIĞ ÜŞÜME, AFYON SENİNLE”
“Elazığ Üşüme, Afyon Seninle” başlığı ile yapılan açıklamada, “Pazar günü karşılaşacağımız Sarıyer maçının tüm bilet gelirleri depremde zarar gören vatandaşlarımıza gönderilecektir. Bugünden itibaren Store3 mağazamızdan alacağınız ürünlerin tüm gelirleri de depremzedelere gönderilecektir.” ifadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme