• Haberler
  • Genel
  • Jet'lerden coşkulu şampiyonluk kutlaması – Kocatepe Gazetesi

Jet'lerden coşkulu şampiyonluk kutlaması – Kocatepe Gazetesi

2013-2014 Afyonkarahisar Süper Amatör Futbol Ligi'nde şampiyon olan AFJET Afyonspor, ligin son maçı olan Demirspor karşılaşması öncesinde takdire şayan bir kutlama töreni gerçekleştirdi Süper Amatör Ligin şampiyonu AFJET Afyonspor takımında şampiyonluk kutlamaları coşkulu bir şekilde kutlandı. 2013-2014 Afyonkarahisar Süper Amatör Futbol Ligi'ne gerek yönetim gerekse takım olarak iddialı olarak giren AFJET Afyonspor hedefini Süper Toto [&hellip]

Jet’lerden coşkulu şampiyonluk kutlaması

2013-2014 Afyonkarahisar Süper Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon olan AFJET Afyonspor, ligin son maçı olan Demirspor karşılaşması öncesinde takdire şayan bir kutlama töreni gerçekleştirdi

Süper Amatör Ligin şampiyonu AFJET Afyonspor takımında şampiyonluk kutlamaları coşkulu bir şekilde kutlandı. 2013-2014 Afyonkarahisar Süper Amatör Futbol Ligi’ne gerek yönetim gerekse takım olarak iddialı olarak giren AFJET Afyonspor hedefini Süper Toto Süper Lig olarak belirledi.
AFJET Afyonspor, ilk hedefi olan Süper Amatör Lig şampiyonluğunu açık ara ile ilan etti. En yakın rakibine 20 puan fark atan kırmızı beyazlılar, 2013-2014 Afyonkarahisar Süper Amatör Futbol Ligi’nin son karşılaşması olan Demirspor maçı öncesinde bir kutlama gerçekleştirdi. Kutlamaya Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, yönetim kurulu üyeleri Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ve çok sayıda coşkulu taraftar grubu katıldı. Şampiyonluğu kutlama töreni, şehitlerimize bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile başladı. Törende açılış konuşmasını AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel yaptı.
Sel, profesyonel takımımız Afyonkarahisarspor takımının liglerden düşmesi üzerine bir takım arayış içine girdiklerini ve bu arayışlardan sonra borçsuz olarak Süper Amatör Ligde yer alan Sahipataspor’un üzerinde karar kıldıklarını dile getirdi.
Sel “Bu ilin profesyonel takımı ligden düşmesi üzerine arayış içine girdik. Birçok arayışlarımızdan sonra Sahipataspor takımının adını değiştirerek AFJET Afyonspor ile yola çıktık. Biz bu yola çıkarken, hedefimiz en kısa sürede en üst ligler olarak belirlemiştik. Şimdi Süper Amatör Lig şampiyonluğunu yakalamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hedefimiz on yıl gibi sürede Süper Toto Süper Lig’e çıkmaktır. Bize destek veren başta Valimiz İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkan Burhanettin Çoban’a teşekkür ederim” diye konuştu.
Başkan Sel’den sonra konuşma yapan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, konuşmasında futbol, basketbol ve voleybolda hayal denen başarılara imza attıklarını ve başarıların devamının geleceğini belirtti.
10-15’ER GOL ATARKEN ÜZÜLÜYORDUK
Son olarak konuşma yapan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisarspor’un son dönemlerine dikkat çekti. Afyonkarahisarspor’a yardım topladıklarını ve dibi olmayan bir kuyuya yapılan çalışmaları anlatan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisarspor’un borcunun bitmek bilmediğini ve sonunda yeni bir takım kurduklarını ifade etti. Topun yuvarlak olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, “AFJET Afyonspor’un, Afyonkarahisar takımlarına 10-15’er gol attığını duyuyor ve üzülüyorduk. Top yuvarlaktır. Artık üzülmeyeceğiz ve inşallah Bölgesel Amatör Lig’deki takımlara da 10-15’er gol atarız” şeklinde konuştu.

JETLER KUPALARINA KAVUŞTU

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun konuşmasından sonra AFJET Afyonspor’a kupası verildi. AFJET Afyonspor’a şampiyonluk kupasını takımın Kaptanı Murat Balcı’ya Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı takdim etti.

Ve Jetler Namağlup şampiyon olur

Ligin son haftasında AFJET Afyonspor ve Demirspor maçını 3-1 kazanan
Afyonspor namağlup şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige yükseldi

Süper Amatör Lig’de Şampiyonluk kutlamalarının ardından son maçına çıkan AFJET Afyonspor, Demirspor’la karşılaştığı maçı 3-1’lik skorla almayı başardı. Demirspor’u 3-1’lik skorla mağlup eden AFJET Afyonspor’un ligde yenilgisi bulunmazken namağlup şampiyon olmayı başardı.
MAÇTAN DAKİKALAR
İlk yarının baskılı oynayan ismi AFJET Afyonspor olurken savunmada başarılı olan Demirspor ilk yarının son dakikalarına kadar gol yemeden kalesini savundu.
43’üncü dakikada AFJET Afyonsporlu Hakan buluştuğu topla Demirspor’un savunmasını geçmeyi başararak topu filelere gönderdi. 1-0
İlk yarıda ekipler başka gol bulamayınca AFJET Afyonspor soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle girdi.
İkinci yarıda yine gol arayan AFJET Afyonspor, savunmadan ani çıkış yapan Demir’e mani olmadı.
47’nci dakikada kontra atakla bir gol bulan Demirsporlu Ahmet takımının eşitlik golünü kaydetti. 1-1
68’inci dakikada Afyonspor’un kaptanı Murat Balcı buluştuğu pasta akıl dolu şutuyla Demirspor kalecisini mağlup etti ve eşitliği bozdu. 2-1
88’inci dakikada AFJET Afyonspor’da oyuna sonradan giren Mehmet Özkan maçın son sözünü söyledi ve farkı 2’ye çıkardı. 3-1
Maçta ekipler başka gol bulamayınca AFJET Afyonspor maçı 3-1 kazanarak Bölgesel Amatör Lige namağlup şampiyon olarak yükseldi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme