• Haberler
  • Spor
  • Jetler'den Çoban'a imzalı forma – Kocatepe Gazetesi

Jetler'den Çoban'a imzalı forma – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor lige verilen milli takım arasını en iyi bir şekilde değerlendiriyor. Afyonkarahisar'daki çalışmalarda form grafiğini yükseltemeye çalışan Jetler kondisyon üzerinde de çalışmalarını artırdı.AFJET Afyonspor geçtiğimiz gün Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a veda ziyaretinde bulunmuştu. Futbolcular ve teknik heyet Belediye'ye giderken yolda özel hazırlanan 10 numaralı ve Burhanettin yazılı formayı [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor lige verilen milli takım arasını en iyi bir şekilde değerlendiriyor. Afyonkarahisar’daki çalışmalarda form grafiğini yükseltemeye çalışan Jetler kondisyon üzerinde de çalışmalarını artırdı.
AFJET Afyonspor; geçtiğimiz gün Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a veda ziyaretinde bulunmuştu. Futbolcular ve teknik heyet Belediye’ye giderken yolda özel hazırlanan 10 numaralı ve Burhanettin yazılı formayı tek tek imzaladı. Daha sonra makamda Kaptan Türken Toptaş ve Teknik Direktör Yusuf Şimşek tarafından forma Başkan Çoban’a takdim edildi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme