Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetlerden 3 anlaşma birden

AFJET Afyonspor, Mehmet Özdıraz

AFJET Afyonspor, Mehmet Özdıraz ile bir yıllık, Okan Yıldız ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Ayrıca Afyonspor, geçen sezon formasını terleten ve Galatasaray altyapısından yetişen Ferhan Evren ile 1 yıllık kiralama anlaşması yaptı

 

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, Sarıyer maçının hazırlıklarını tamamlayıp, yola çıktı. Sarıyer ile oynayacağı maçı kazanarak iki de iki yapmak isteyen AFJET Afyonspor, bugün saat 16.00’da Yusuf Ziya Öniş Stadyumu’nda Sarıyer’e konuk olacak.
Geçtiğimiz sezon Eyüpspor forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Özdıraz ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Jetler, Özdıraz’ı Sarıyer kadrosuna aldı.
Galatasaray alt yapısından yetişen başarılı orta saha oyuncusu Ferhan Evren ile anlaşan AFJET Afyonspor oyuncuyu 1 yıl kiraladı. Evren geçen sezon da AFJET Afyonspor’un formasını kiralık olarak terletmişti.
Geçtiğimiz sezon Bayburt Özel İdare Spor forması giyen başarılı ön libero Okan Yıldız ile AFJET Afyonspor’a 2 yıllığına “Evet” dedi. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti