Jetler'de ZTK hazırlıkları tamamlanıyor

AFJET Afyonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda (ZTK) evinde konuk edeceği Bayrampaşa maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak   TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor, yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Bayrampaşa'yı konuk edecek. Maçın hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan Jetler'de az süre alan oyuncuların bu maçta forma giymesi bekleniyor. Bugün yapılacak idmanda da maçta [&hellip]

AFJET Afyonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda (ZTK) evinde konuk edeceği Bayrampaşa maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, yarın Ziraat Türkiye Kupası’nda Bayrampaşa’yı konuk edecek. Maçın hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan Jetler’de az süre alan oyuncuların bu maçta forma giymesi bekleniyor. Bugün yapılacak idmanda da maçta forma giymesi beklenen oyuncuların ağırlıklı olarak çalışmalar yapması bekleniyor. Teknik Adam Erkan Avseren’in vereceği taktik ve teknik bilgilerle yapılacak antrenman sonrası da maç saati beklenecek.
SAMSUN ÇALIŞMALARI MAÇTAN SONRA BAŞLAYACAK
Oynayacağı kupa maçının ardından hafta sonu Yılport Samsunspor’u konuk edecek olan AFJET Afyonspor, Bayrampaşa maçından sonra hemen Samsun maçına dönecek. Samsun maçının hazırlıklarına vakit kaybetmeden başlayacak olan Jetler 3 gün boyunca da Samsun maçının hazırlıklarını sürdürecek.
ASIL HEDEF LİG
Öncelikli hedefini lig olarak belirleyen AFJET Afyonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda da gidebileceği yere kadar gitme hedefini taşıyor. Lig’deki başarının peşinde olacak olan Jetler, tek tek hazırlanacağı maçlarda Ziraat Kupası’nda da tur atlamak istiyor.

Bakmadan Geçme