• Haberler
  • Genel
  • Jetler'de sol beke takviye – Kocatepe Gazetesi

Jetler'de sol beke takviye – Kocatepe Gazetesi

2019-20 sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, yeni sezon çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarına Kocatepe Spor Kompleksi'nde devam eden AFJET Afyonspor'a, antrenmanlarda yüklemeler yapılıyor. Takımın antrenman çalışmaları devam ederken, Yönetim Kurulu da transfer çalışmalarına devam ediyor. Son olarak takıma Yeni Orduspor'dan Fatih Selimhan Solmaz ile anlaşan AFJET Afyonspor, sol beke de [&hellip]

2019-20 sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, yeni sezon çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarına Kocatepe Spor Kompleksi’nde devam eden AFJET Afyonspor’a, antrenmanlarda yüklemeler yapılıyor. Takımın antrenman çalışmaları devam ederken, Yönetim Kurulu da transfer çalışmalarına devam ediyor. Son olarak takıma Yeni Orduspor’dan Fatih Selimhan Solmaz ile anlaşan AFJET Afyonspor, sol beke de takviye yaptı.
FATİH SELİMHAN SOLMAZ
AFJET Afyonspor’un kadrosuna kattığı sol bek Fatih Solmaz, 1989 Almanya Germersheim doğumlu. İlk olarak 2012 yılında Türkiye’ye gelen Solmaz, sırasıyla Sarayköy 1926 (2 sezon), Menemen Belediyespor (2), Kastamonu 1966 (3), Etimesgut Belediyespor (2) ve Yeni Orduspor takımlarında forma giydi. Gurbetçi ve tecrübeli futbolcu bu sezon AFJET Afyonspor’un formasını terletecek.

Bakmadan Geçme