Jetlerde kan değişikliği 13 puan getirdi

AFJET Afyonspor'da Özgür Zengin'den sonra göreve gelen Teknik adam Bahattin Güneş ile takım 6 maçta 13 puan topladı. Yaşanan kan değişikliği olumlu sonuçlar verdi   Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ilk yarının sonuna doğru yaptığı teknik adam değişikliği ile son 6 maçtan 13 puan topladı. Ligin başlamasına 2 gün kala göreve [&hellip]

AFJET Afyonspor’da Özgür Zengin’den sonra göreve gelen Teknik adam Bahattin Güneş ile takım 6 maçta 13 puan topladı.
Yaşanan kan değişikliği olumlu sonuçlar verdi

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ilk yarının sonuna doğru yaptığı teknik adam değişikliği ile son 6 maçtan 13 puan topladı. Ligin başlamasına 2 gün kala göreve gelen Özgür Zengin nezaretinde 14 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan AFJET Afyonspor’da kan değişikliği 16. haftada yaşanmıştı. Teknik Direktör olarak Bahattin Güneş’i göreve getiren yönetim bu hamlesinin karşılığını da almaya başladı.
Teknik Direktör Bahattin Güneş nezaretinde ligde 6 maça çıkan AFJET Afyonspor bu periyotta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Topladığı 13 puanla yeniden Play-Off yarışının içine dahil olan Afyonspor’da 6 maçta skor kadar oyun kalitesindeki yükseliş de dikkat çekti.
Takım oyununun artmasını yanında bireysel performansların da arttığı AFJET Afyonspor’daki bu değişim tüm kesimleri mutlu ediyor.
YENİLER FORMA GİYDİ
Ara transfer döneminde 6 yeni oyuncu takviyesi yapan Jetlerde, 5 yeni oyuncu Gümüşhanespor mücadelesinde forma giydi. Alper, Doğan ve Erhan 11’de maça başlarken, Yakup ve Mehmet’in sonradan oyuna dahil oldu. Mücadelede alınan 3 puan kadar oyuncuların performansı da mutluluk verdi. 73. dakikada oyuna dahil olan Mehmet Abdullah Çoban’ın 80. dakikada attığı golle skor katkı sundu. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme