Jetler'de kamp devam ediyor

4 Ocak'ta Antalya kampına başlayan AFJET Afyonspor'un devre arası kamp çalışmaları 3. gününde de devam ediyor   TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren AFJET Afyonspor, Antalya'da devre arası kamp çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaların 3. gününde de çift idman yapan Jetler, sabah Teknik Direktör Cem Kavçak yönetiminde yapılan antrenmana başladı. Isınma koşusu ve dinamik [&hellip]

4 Ocak’ta Antalya kampına başlayan AFJET Afyonspor’un devre arası kamp çalışmaları 3. gününde de devam ediyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren AFJET Afyonspor, Antalya’da devre arası kamp çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaların 3. gününde de çift idman yapan Jetler, sabah Teknik Direktör Cem Kavçak yönetiminde yapılan antrenmana başladı. Isınma koşusu ve dinamik ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon ve 5’e 2 çalışmaları gerçekleştirilen idman geniş alan oyunları ile devam etti. Antrenman sonuçlandırma çalışmaları ile tamamlandı.
2. HAZIRLIK MAÇINDA
RAKİP KONYA
Karatay Termal 1922 Konyaspor ile ikinci hazırlık maçına çıkacak olan AFJET Afyonspor, Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Antalya’da oynanacak maçta Beyaz Grup temsilcisi ile karşılaşacak olan Jetlerin maçtaki hedefi, eksikleri tamamlamak olacak.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme