Jetler’de izin bitti – Kocatepe Gazetesi

Bu hafta sonunda kendi evinde Turanspor’u ağırlayacak olan AFJET Afyonspor’da da izin bayramın üçüncü günü sona erdi Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta Afyonkarahisar’ı temsil eden iki takımdan biri olan AFJET Afyonspor’da Kurban Bayramı izni 3. gün tamamlandı. Bayramın üçüncü günü saat 17.00’de izin sonrası ilk idmana çıkan Jetler düş koşu ile idmanı tamamladı. 'CEZALI OYUNCUMUZ [&hellip]

Jetler'de izin bitti

Bu hafta sonunda kendi evinde Turanspor’u ağırlayacak olan AFJET Afyonspor’da da izin bayramın üçüncü günü sona erdi

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta Afyonkarahisar’ı temsil eden iki takımdan biri olan AFJET Afyonspor’da Kurban Bayramı izni 3. gün tamamlandı. Bayramın üçüncü günü saat 17.00’de izin sonrası ilk idmana çıkan Jetler düş koşu ile idmanı tamamladı.
“CEZALI OYUNCUMUZ YOK”
Takımda cezalı oyuncu bulunmadığını belirten AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, “Bayramın üçüncü günü akşam idmanıyla çalışmalara başladık. Koşu antrenmanı ile rutin bir antrenman yaptık. Bayramın 4. günü ise yani dün çalışmaları yoğunlaştırdık. Cezalı oyuncumuz yok. Murat’ın arka adelesinde gerilme var. kontrollü bir şekilde çalışıyor, durumuna hafta içinde tekrar bakacağız. Murat dışında takımda sakatlığı bulunan bir oyuncumuz yok.” dedi.
TURANSPOR’UN İLK
MAÇI JETLERLE
Hafta sonu Jetlerin kendi evinde ağırlayacağı Turanspor ilk haftayı bay geçmişti ve bu hafta ilk sınavına çıkacak. Turanspor’un güçlü bir ekip olduğunu aktaran Sportif Direktör Macit, “Açıkçası ilk hafta maçları olmadığı için izleme şansımız olmadı. Grubumuzun hedefi olan takımların biri. Turanspor’un Üçüncü ligde oynadığı takımdan 3-4 oyuncusu bu sezon yine devam ediyor. İki de yabancı transferi var. Kırgız Milli Takımı yedek kalecisi ve yedek santraforunu transfer ettiler. Fakat lisansı yetişir mi bilmiyorum. Onların da hedefi şampiyonluk ama biz de hedefimiz doğrultusunda çıktığımız tüm maçlardan 3 puanla ayrılmak istiyoruz.” ifadesini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme