• Haberler
  • Spor
  • Jetler'de her şey yolunda – Kocatepe Gazetesi

Jetler'de her şey yolunda – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, Afyonkarahisar'da çalışmalarına devam ediyor. 3 Eylül'de başlayacak olan Lig'de ilk maçını Elaziz Belediyespor'la deplasmanda oynayacak olan Jetler, bu maçın hazırlıklarını, hazırlık maçlarıyla sürdürecek. Jetler 27 Ağustos'ta Kütahyaspor'la hazırlık maçında karşılaşacak. Kütahya'da yapılacak maçla ilgili bilgi veren AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, '27 Ağustos [&hellip]

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, Afyonkarahisar’da çalışmalarına devam ediyor. 3 Eylül’de başlayacak olan Lig’de ilk maçını Elaziz Belediyespor’la deplasmanda oynayacak olan Jetler, bu maçın hazırlıklarını, hazırlık maçlarıyla sürdürecek. Jetler 27 Ağustos’ta Kütahyaspor’la hazırlık maçında karşılaşacak. Kütahya’da yapılacak maçla ilgili bilgi veren AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, “27 Ağustos Cumartesi günü Kütahya’ya gideceğiz. Bu maçta amacımız hem kadroya son şeklini vermek, hem de Kütahya’nın sezon açılışı yapılacak” dedi.
TAKIMDA OLUMLU
HAVA YAKALANDI
Yeni sezon öncesinde olumlu bir hava yakalandığına dikkat çeken Macit, açıklamasında “Elaziz maçının hazırlıklarını iyi bir havada sürdürüyoruz. Takımdaki olması gereken olumlu hava erken yakalandı. Hazırlıklarımıza gayet iyi bir ortamda devam ediyoruz” ifadesine yer verdi.
“BİR ORTA SAHA
İHTİYACIMIZ VAR”
Yapılan transferler ve yapılacak takviyelerle ilgili olarak açıklama yapan Macit, “Takıma en son genç yetenekleri kattık. Hasan Göksu, Mehmet Feyzi Yıldırım ve Selim Şahinbaş isimleri takıma gerçekten büyük katkı sağlayacak. Bu oyuncuların geldikleri takımlar zaten ortada, bu oyuncular ciddi oyuncular yani. Ayrıca bir orta saha oyuncusu daha almak istiyoruz. Bize uyum sağlayacak, takıma bir şeyler katacak bir oyunca istiyoruz. 2-3 oyuncuyla görüşmemiz sürüyor. İnşallah kısa sürede anlaşm a sağlayacağız” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme