• Haberler
  • Spor
  • JETLERDE GÖREV dağılımı yapıldı – Kocatepe Gazetesi

JETLERDE GÖREV dağılımı yapıldı – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor'da göreve gelen Yönetim Kurulu'nda görev dağılımı yapıldı. Dr. Yusuf Ulutürk'ün başkanlığında oluşan Yönetim'de Süleyman Karakuş başkan yardımcısı olurken Ali Ulusoy Mali ve Finansal İşlerden sorumlu, Yavuz Coşgun Futbol Şube Sorumlusu, İlker Gürler İdari İşlerden Sorumlu, Emrah Potuk Genel Sekreter, Serhat Düzağaç Altyapı Sorumlusu oldu. Ali Günçar'a Futbol [&hellip]

TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor’da göreve gelen Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı yapıldı. Dr. Yusuf Ulutürk’ün başkanlığında oluşan Yönetim’de Süleyman Karakuş başkan yardımcısı olurken Ali Ulusoy Mali ve Finansal İşlerden sorumlu, Yavuz Coşgun Futbol Şube Sorumlusu, İlker Gürler İdari İşlerden Sorumlu, Emrah Potuk Genel Sekreter, Serhat Düzağaç Altyapı Sorumlusu oldu. Ali Günçar’a Futbol Direktörlüğü görevini veren Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Baştürk’ü de yardımcı antrenörlük görevine getirdi.
TRANSFER GÖRÜŞMELERİ
DEVAM EDİYOR
AFJET Afyonspor’da kadroya katmak istenilen futbolcular ile görüşmeler sürüyor. Bugün Afyonkarahisar’a gelecek bazı isimlerle görüşmelerini sürdürecek olan yönetim oyuncuları kadroya katmak istiyor.
Ayrıca yine bugün Afyonkarahisar’a çalışma arkadaşları ile gelecek olan teknik adamla da görüşecek olan yönetim teknik adam işini de bir an önce çözmek istiyor.

Bakmadan Geçme