Jetler'de bir pozitif daha çıktı

Geçen hafta bir personeli pozitif çıkan AFJET Afyonspor’da bugünkü maç öncesi yapılan koronavirüs testinde teknik ekipten bir kişide daha pozitif vakaya rastlandı.   Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur müsabakasında bugün 2. Lig Kırımız Grup takımlarından Kardemir Karabükspor’u konuk edecek. Bu maç öncesinde kulüpte yapılan rutin koronavirüs [&hellip]

Geçen hafta bir personeli pozitif çıkan AFJET Afyonspor’da bugünkü maç öncesi yapılan koronavirüs testinde teknik ekipten bir kişide daha pozitif vakaya rastlandı.

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur müsabakasında bugün 2. Lig Kırımız Grup takımlarından Kardemir Karabükspor’u konuk edecek. Bu maç öncesinde kulüpte yapılan rutin koronavirüs testinde teknik ekipten bir kişide pozitif vakaya rastlandı. Kulüpten yapılan açıklamada “TFF ve Sağlık Bakanlığı’nın ilgili izolasyon protokolü titizlikte uygulanmakta ve tedavi süreci devam etmektedir. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda aramıza dönmesini temenni ediyoruz.” ifadesine yer verildi.
Daha önce de kulüpte bir personelde pozitif vakaya rastlanmıştı.
Maç bugün saat 13.00’te Zafer Stadyumu’nda başlayacak. >> Kocatepe Haber Merkezi

Bakmadan Geçme