• Haberler
  • Spor
  • Jetlerde beklenen transfer geldi – Kocatepe Gazetesi

Jetlerde beklenen transfer geldi – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor sezon başı son transferini yaparak ilk transfer dönemini kapattı. AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel'in makamında yapılan imza töreninde tecrübeli oyuncu Mehmet Güven ile anlaşma imzalandı. Osmanlıspor'dan satın alınan Güven ile 1 yıllık sözleşmeye imza konuldu.MEHMET GÜVEN KİMDİR?1987 Malatya doğumlu ve 1.83 metre boyundaki tecrübeli orta saha oyuncusu [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor sezon başı son transferini yaparak ilk transfer dönemini kapattı. AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel’in makamında yapılan imza töreninde tecrübeli oyuncu Mehmet Güven ile anlaşma imzalandı. Osmanlıspor’dan satın alınan Güven ile 1 yıllık sözleşmeye imza konuldu.
MEHMET GÜVEN KİMDİR?
1987 Malatya doğumlu ve 1.83 metre boyundaki tecrübeli orta saha oyuncusu futbola 1998 yılında İstanbul Kanarya Azimspor’da başladı. Sonrasında Galatasaray’a transfer olan Güven, 2000 yılından 2009 yılına kadar Galatasaray altyapısında forma giydi. 2010 yılı ve 2011 yılında Manisaspor’da Süper Lig’de forma giyme şansı bulan Güven, 2012 ve 2013 yıllarında Eskişehirspor A2 ve A takımlarında forma giydi. 2013-14 sezonu başında Atiker Konyaspor’a transfer olan Güven 2015-16 sezonu başında Osmanlıspor’a transfer oldu. Dün Başkan Sel’in makamında yapılan törenle Güven Afyonspor’a “Evet” dedi ve kendisini Afyonspor’a bağlayan imzayı attı.

Bakmadan Geçme