Jetlerde 8 iç, 1 dış transfer

2017-18 futbol sezonunda 2. Lig'de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Daha önce yaptığı 7 transferle iç transfere başlayan Jetler, Ali Kılıç, Türker Toptaş, Uğur Durmuş, Aykut Uluç, Murat Demir, Murathan Buruş ve Samet Cantürk'le anlaşma sağlamıştı. Jetler şimdi ise 8 iç transfer daha yaparak kemik kadroyu korumayı başardı. Başta seyircilerin istediği [&hellip]

2017-18 futbol sezonunda 2. Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Daha önce yaptığı 7 transferle iç transfere başlayan Jetler, Ali Kılıç, Türker Toptaş, Uğur Durmuş, Aykut Uluç, Murat Demir, Murathan Buruş ve Samet Cantürk’le anlaşma sağlamıştı. Jetler şimdi ise 8 iç transfer daha yaparak kemik kadroyu korumayı başardı. Başta seyircilerin istediği Yasin Yener olmak üzere Fatih Şerifoğlu, Oltan Karakullukçu, Ömer Yanık, Nazmi Candoğan, İsmet Benli, Afyonlu Ömer Çelik ve Ömer Faruk Ermeç’le sözleşme yenilemeleri yenilendi. Ömer Faruk Ermeç geçen sezon ikinci yarıda kiralık olarak Kırıkkale’de forma giymişti. Toplamda 15 oyuncusuyla sözleşme yenileyen AFJET Afyonspor’un iç transferde ve dış transferde kimlerle anlaşacağı ise merak konusu oldu.
DIŞ TRANSFER ERCİYES’TEN TUGAY GELDİ
AFJET Afyonspor dış transferde ilk anlaşmayı TFF 1. Lig, 3. Lig ve 2. Lig tecrübesi olan Tugay Adamcıl ile yaptı. Adamcıl kendisini Jetlere bağlayan 2 yıllık imzayı attı. AFJET Afyonspor’un Uydukent’teki tesislerine gelen Adamcıl, Başkan Salih Sel’le yaptığı görüşme sonrasında Afyonsporlu oldu.
ADAMCIL KİMDİR?
25 Ekim 1993 doğumlu olan genç oyuncu, 1.79 boyunda ve Yozgatlı. 2003 yılında Kayseri Yolspor’da forma giyen Adamcıl, 2011 yılına kadar Yolspor’un formasını terletti. Genç oyuncu 2011 yılında gittiği Kayseri Erciyesspor’da 2013 yılına profesyonel olarak başladı. Ardından Kahramanmaraşspor’a transfer olan Adamcıl 2013’ün Mayıs ayında tekrar Erciyesspor’a döndü. 2013 yılının Ağustos ayında Kayseri Şekerspor’a kiralanan Adamcıl Pazarspor’un da formasını giydi. Geçen sezon Eylül ayında Kayseri Erciyes’e geri dönen Adamcıl 2017-18 futbol sezonunda AFJET Afyonspor’un formasını terletecek.

Bakmadan Geçme