Jetlerde 5 oyuncu A takıma kazandırıldı

Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Altyapıdan yetişen 5 oyuncu kendilerini profesyonel yapan imzayı atarak A takımla birlikte maçlara çıkacak. AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel'in makamında yapılan imza törenine Hasan Kutlu, Furkan Şahin, Zeki Sevimgin ve Furkan Özen katılırken Fatih Tutulmaz ise il dışında olduğu için daha [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Altyapıdan yetişen 5 oyuncu kendilerini profesyonel yapan imzayı atarak A takımla birlikte maçlara çıkacak. AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel’in makamında yapılan imza törenine Hasan Kutlu, Furkan Şahin, Zeki Sevimgin ve Furkan Özen katılırken Fatih Tutulmaz ise il dışında olduğu için daha sonra sözleşmeye imza atacak. Törene AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Hüseyin Bayaman, Ali Şahin, AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, Altyapı İdari İşler Sorumlusu Kemal Özkara, futbolcular ve aileleri katıldı.
Tören öncesinde konuşan AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, genç futbolcularla 5’şer yıllık sözleşme imzaladıklarını aktardı. Bu başarıdan dolayı emeği geçen Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür eden Başkan Sel, “Altyapıdan yetişen 5 gencimizle profesyonel sözleşme imzalayacağız. Bizim arzu ettiğimiz bu, ülkemizde futbolun ileriye gidebilmesi için mutlaka altyapılara büyük önem verilmesi lazım. Biz yola çıkarken, öncelikle örnek bir kulüp olmak için yola çıktık. İkinci hedef olarak 10 yıllık bir hedef koyduk. Altyapı konusunda da örnek bir kulüp olmak istiyoruz. Bugüne kadar emeği geçen Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah her sene bunu devam ettirip 2-3 oyuncumuzu Profesyonel yapıp, bunları A Takımda oynatmak hedefindeyiz. Ben gençlerimize başarılar diliyorum. Bahtları açık olsun. Ayaklarına güç kuvvet versin. Karakterli olmasına zaten önem veriyoruz. Bu evlatlarımız da bunlara uyan çocuklarımız. Şimdi imza törenine geçeceğiz. 5’şer yıllık sözleşme imzalatacağız” dedi.
Sonrasında 4 oyuncu sözleşmelerini tek tek imzaladı.

Bakmadan Geçme