Jetlerde 4-4'lük transfer harekâtı

AFJET Afyonspor'un Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarına başlayacağı bugünde transfer çalışmaları da hız kazandı. 4 transfer yapacak olan Jetler, 4 oyuncuyla da yolunu ayıracak   TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren AFJET Afyonspor, lige verilen devre arasında bugün Antalya kampına başlıyor. Dün Cremlin Otel'de bir araya gelen Jetler, yapılan toplantı sonrasında bugün sabah ilk [&hellip]

AFJET Afyonspor’un Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarına başlayacağı bugünde transfer çalışmaları da hız kazandı. 4 transfer yapacak olan Jetler, 4 oyuncuyla da yolunu ayıracak

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren AFJET Afyonspor, lige verilen devre arasında bugün Antalya kampına başlıyor. Dün Cremlin Otel’de bir araya gelen Jetler, yapılan toplantı sonrasında bugün sabah ilk idman ile kampa başlayacak. 1 hafta sürecek kamp çalışmalarının ardından Afyonkarahisar’a dönecek olan Jetler, maç haftasına kentte başlayacak.
Yapılacak transferler konusunda harekete geçen AFJET Afyonspor, stoper, orta saha, sağ ve sol kanatlara olmak üzere 4 transfer için kolları sıvadı. Transferde nokta atışı oyuncu almak için görüşmelerini hızlandıran Jetler, 4 oyuncu ile prensipte anlaşmaya vardı.
KARODAKİ 4 OYUNCU
KAMPA ALINMADI
AFJET Afyonspor’un kadrosunda bulunan 4 oyuncu kamp kadrosuna dahil edilmedi. Bu 4 oyuncuya kulüp bulması için talimat verilirken, kulüpten gönderilmeleri bekleniyor. Menajerlerine haber veren 4 oyuncu da kendisine yeni bir kulüp bulmak için çalışmalara başladı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme