Jetler yeniden 2. sırada – Kocatepe Gazetesi

Bu hafta kendi evinde Muğlaspor'u konuk eden AFJET Afyonspor karşılaşmayı 2-1'le kazandı. Rakipler Uşak Sportif Gençlikspor ve Bucak Belediye ile 1-1 berabere kalınca Afyonspor yeniden ikinci sıraya çıktı Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor bu hafta kendi evinde Muğlaspor'u konuk etti. Afyonspor rakibini 2-1'le geçerken Uşak'ta kendi evinde Bucak Belediye ile 1-1 [&hellip]

Jetler yeniden 2. sırada

Bu hafta kendi evinde Muğlaspor’u konuk eden AFJET Afyonspor karşılaşmayı 2-1’le kazandı.
Rakipler Uşak Sportif Gençlikspor ve Bucak Belediye ile 1-1 berabere kalınca Afyonspor yeniden ikinci sıraya çıktı

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor bu hafta kendi evinde Muğlaspor’u konuk etti. Afyonspor rakibini 2-1’le geçerken Uşak’ta kendi evinde Bucak Belediye ile 1-1 berabere kaldı. Bordum Belediyespor ise Eğirdirspor’u 3-0’la geçti. Bu sonuçlardan sonra Bodrum aradaki 10 puanlık farkı korurken Afyonspor ikinci sıraya yükseldi. Uşak Sportif üçüncü sırada Muğlaspor ise dördüncü sıraya geriledi.
MAÇTAN DAKİKALAR
8. dakikada gelişen Afyonspor atağında orta sahada topla buluşan Coşkun sağ kanattan topu sürerek ceza alanına girdi. Ferdi’ye orta yapmak isteyen Coşkun topa vurdu ve top filelerle buluştu. 1-0
12. dakikada gelişen Muğlaspor atağında sol kanattan yüklenen Ata sert vurdu direğe çarpan top auta gitti.
24. dakikada gelişen Muğla atağında sağ kanattan yapılan ortayı Patric Etogra topu filelere gönderdi. Fakat orta hakem golü geçersiz saydı. Etogra topu eliyle filelere gönderdiği için sarı kartla cezalandırıldı.
34. dakikada gelişen Afyonspor atağında sağ kanattan Mustafa’nın ortasına Ferdi dokunamadı. Arka direkte topla buluşan Deniz yaptığı düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi. 2-0
İlk yarıda gelişen ataklarda ciddi başka pozisyon olmayınca Afyonspor ilk yarıyı 2-0’la önde tamamladı.
56. dakikada gelişen Afyonspor’un atağında topu Muğla defansı kontrol etti. Muğla defansı pas hatası yaptı ve Ferdi topla buluştu. Pozisyon içinde olan Coşkun’a pas vermeyen Ferdi şutunu çekti ve top kaleciden geri döndü. Defans topu uzaklaştırdı ve Afyonspor mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı.
58. dakikada gelişen Muğlaspor atağında Yunus ceza alanında buluştuğu topu plase ile kaleye gönderdi. Kaleci Uğur’un şansı yanındaydı ve top ayaklarına takıldı.
62. dakikada gelişen Muğla atağında oyuna sonradan giren Malik Afyonlu Varol’un müdahalesi ile yerde kaldı. Orta hakem Yunus Eren penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Hakan kaleciyi ters köşeye topu diğer köşeye gönderdi. 2-1
75. dakikada gelişen Afyon atağında yine Muğla defansı pas hatası yaptı ve bu kez top Coşkun’un önünde kaldı. Bu sefer de Ferdi boşta pas beklerken Coşkun şık bir vuruşla topu kaleye gönderdi. Kalecinin müdahalesinde top kornere gitti.
90+3’üncü dakikada Afyonspor atağa çıkarken Patric Etogra Ömer’e müdahale etti ve Ömer yerde kaldı. Orta Hakem Yunus Eren kartına başvurdu ve Etogra ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda önemli bir pozisyon olmadı ve Afyonspor maçı 2-1’le kazandı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

STAT: Atatürk Stadı
HAKEMLER: Yunus Eren (***), Mehmet Dağdeviren (***), Ali Orhan Kaya (***)
SANDIKLISPOR: Uğur (****), Yücel (***), Ali (***), Varol (***), Onur (**), Ömer (****), Deniz (***) (Dk. 68 Yasin **), Onur Güdül (**), Ferdi (**), Coşkun (****) (Dk. 87 Hakan), Mustafa (***) (Dk. 80 Sercan *)
SİLİVRİSPOR: Ali (**), Taner (**), İnan (**), İdris (**), Hakan (***), Onur (**) (Dk. 45 Yusuf **), Akın (**) (Dk. 60 Malik **), Patric Etogra (**)Kadir (**), Güneş Can (**) (Dk. 85 Mesut*), Ata (***)
GOLLER: Dk. 8 Coşkun, Dk. 34 Deniz (Afyonspor), Dk. 62 Hakan (Muğlaspor)
SARI KARTLAR: Deniz, Yücel, Varol, Sercan, Ferdi Uğur (Afyonspor), Patric Etogra, Onur, Taner, Malik, Hakan (Muğlaspor)
KIRMIZI KART: Patric Etogra (Muğlaspor)

Bakmadan Geçme