• Haberler
  • Spor
  • Jetler Yaz Okulu'nu açıyor – Kocatepe Gazetesi

Jetler Yaz Okulu'nu açıyor – Kocatepe Gazetesi

Kadrosuna genç isimleri kazandırmak için Yaz Spor Okulu açmayı hedefleyen AFJET Afyonspor kursun sonunda beğendiği isimlere AFJET Afyonspor forması altında futbol oynama imkanı sunacak. Yaz Futbol Okulu açılacağını duyuran Altyapı Koordinatörü Kemal Özkara, 'Geçtiğimiz yıl açtığımız yaz okulunda yetenekli gençleri bularak elit liglerde mücadele ettik. Bu süreçte yaz okullarının altyapıya verdiği katkıyı da çok daha [&hellip]

Kadrosuna genç isimleri kazandırmak için Yaz Spor Okulu açmayı hedefleyen AFJET Afyonspor kursun sonunda beğendiği isimlere AFJET Afyonspor forması altında futbol oynama imkanı sunacak. Yaz Futbol Okulu açılacağını duyuran Altyapı Koordinatörü Kemal Özkara, “Geçtiğimiz yıl açtığımız yaz okulunda yetenekli gençleri bularak elit liglerde mücadele ettik. Bu süreçte yaz okullarının altyapıya verdiği katkıyı da çok daha yakından görme fırsatı bulduk. İlk kez düzenlediğimiz yaz okulunda bizim adımıza eksik olan noktaları da gözlemleme şansı bulmuştuk. Bu yıl için yaz okulu kayıtlarımızı almaya başladık. Geçtiğimiz yıl yaşadığımız eksikleri de gidererek deneyimli ve akademisyen hocalarımız eşliğinde açacağımız yaz futbol okullarımızda 7-15 yaş arası çocuklarımıza futbol eğitimi vereceğiz. Her yaş grubu için açacağımız ayrı gruplarda çocuklarımızın yeteneklerini gözlemleme ve kabiliyetleri artırmaya çalışacağız” dedi.
AFJET Afyonspor Yaz Futbol Okulu kayıt alınmaya başladığını ifade eden Teknik Adam Özkara, “Yeni yetenekleri yetiştirmeyi amaçladığımız yaz okulu için kayıtlarını yaptırmak isteyen velilerimizden kayıt ücreti alınmayacak. Sporcular için tek tip kıyafet yaptırılacak ve bunun ücreti velilerce karşılanacak” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme