Jetler yarın Uşak'ı ağırlayacak

AFJET Afyonspor ligin 36. haftasında Kocatepe Spor Kompleksi'ndeki Zafer Stadyumu'nda Uşakspor ile karşı karşıya gelecek   Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 36. haftasında Uşakspor'u Zafer Stadyumu'nda ağırlayacak. Yarın saat 15.00'te oynanacak olan maçta iki takımın da hedefi galibiyet olacak. Play-Off'a katılmak için hala daha umudu olan Uşakspor, umutlarını sürdürmek istiyor. [&hellip]

AFJET Afyonspor ligin 36. haftasında Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki Zafer Stadyumu’nda Uşakspor ile karşı karşıya gelecek

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 36. haftasında Uşakspor’u Zafer Stadyumu’nda ağırlayacak. Yarın saat 15.00’te oynanacak olan maçta iki takımın da hedefi galibiyet olacak.
Play-Off’a katılmak için hala daha umudu olan Uşakspor, umutlarını sürdürmek istiyor. Lig’de 33 hafta sonunda 15 galibiyet, 9 beraberlik alan Uşakspor, 9 da mağlubiyetle 54 puana sahip. Lig sıralamasında 3. sırada yer alan Ankara Demirspor, 4. sırada yer alan Sarıyer, 5. sırada yer alan Kocaelispor’un 59 puanı bulunuyor. 6. sırada yer bulan Anagold 24Erzincanspor’un 56 puanı bulunuyor. 7. sıradaki 54 puanlı Uşakspor’un kalan 3 maçından galibiyetle ayrılması halinde Play-Off’a katılma şansı sürüyor.
Play-Off umutlarını yitiren ve gelecek sezon hazırlıklarına başlayan Jetlerde bu maç prestij maçı olacak. Uşakspor ile AFJET Afyonspor arasındaki çekişmeden dolayı Jetler bu maçı vermemek için çaba gösterecek.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme