• Haberler
  • Genel
  • Jetler yarın Denizli'de olacak – Kocatepe Gazetesi

Jetler yarın Denizli'de olacak – Kocatepe Gazetesi

Denizli temsilcisi Sarayköyspor'a konuk olacak AFJET Afyonspor'un oynayacağı maç Pazar gününden Cumartesi gününe alındı. Ferdi ve Nihat'ın sakat olduğunu belirten AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Hasan Yüksel, başka eksiğin olmadığını ifade etti Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor bu hafta Denizli temsilcisi Sarayköyspor'a konuk olacak. Fikstüre göre Pazar günü oynanması gereken Sarayköyspor-AFJET Afyonspor [&hellip]

Jetler yarın Denizli’de olacak

Denizli temsilcisi Sarayköyspor’a konuk olacak AFJET Afyonspor’un oynayacağı maç
Pazar gününden Cumartesi gününe alındı. Ferdi ve Nihat’ın sakat olduğunu belirten
AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Hasan Yüksel, başka eksiğin olmadığını ifade etti

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor bu hafta Denizli temsilcisi Sarayköyspor’a konuk olacak. Fikstüre göre Pazar günü oynanması gereken Sarayköyspor-AFJET Afyonspor maçı AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Pazar günü Denizli’de olacağı için maç yarına alındı.
Saraköyspor maçı hazırlıkları hakkında bilgi veren AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Hasan Yüksel, “Maçımız Pazar gününden Cumartesi gününe alındı. Çalışmalarımız Salı gününden bu yana iyi gidiyor, yoğun tempo da devam ediyor. Antrenman başlangıcında teorik dersimiz oldu. Çalışmalarımızda çabuk kuvvet, taktik, topa sahip olma ve top çevirme çalışmaları yaptık. Son bölümde de çift kale maç yaptık. Ferdi ve Nihat sakatlığı devam ediyor. Onların dışında sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Cumartesi günü oynayacağımız için bizde Cuma günü akşam yola çıkacağız. Sarayköy’de suni çimde maçımızı oynayacağız. Ter idmanını Denizli’de yapmayı planlıyoruz.” dedi.
“TARAFTARIMIZA GÜZEL BİR
SONUÇ GÖNDERMEK İSTİYORUZ”
Sarayköy maçının Pazar gününden Cumartesi gününe alınmasıyla ilgili taraftara güzel bir sonuç göndermek istediklerini belirten Teknik Adam Yüksel, “Taraftarımızın Pazar günü için plan yaptığını biliyoruz. Büyük ihtimalle gelemeyecekler. İnşallah bizde taraftarımıza güzel bir sonuç göndermek istiyoruz.” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme