• Haberler
  • Spor
  • Jetler yarın Antalya'da buluşacak – Kocatepe Gazetesi

Jetler yarın Antalya'da buluşacak – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor devre arası çalışmalarına yarın Antalya'da devam edecek. Afyonkarahisar'daki çalışmalarını tamamlayarak izne ayrılan Afyonspor Antalya kampı kapsamında 6 Ocak'ta Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile hazırlık maçı yapacak. Kampta iki hazırlık maçı yapmak isteyen Jetlerin ikinci maçı henüz netleşmedi.'EKSİK OLAN MEVKİLERE TRANSFER ÇALIŞMAMIZ VAR'Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Sportif [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor devre arası çalışmalarına yarın Antalya’da devam edecek. Afyonkarahisar’daki çalışmalarını tamamlayarak izne ayrılan Afyonspor Antalya kampı kapsamında 6 Ocak’ta Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile hazırlık maçı yapacak. Kampta iki hazırlık maçı yapmak isteyen Jetlerin ikinci maçı henüz netleşmedi.
“EKSİK OLAN MEVKİLERE TRANSFER ÇALIŞMAMIZ VAR”
Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Sportif Direktör İbrahim Çelik, “Teknik ekiple birlikte bize yararlı olacak, eksik mevkilere transfer çalışmalarımız var. Transfer yapmak için değil bize faydalı olacak, uyum sağlayacak arkadaşlar olsun istiyoruz. Bu konuda acele etmek istemiyoruz. Takımımıza futbolcu kardeşlerimize inancımız tam. Bunun için de AFJET Afyonspor’a faydalı olacak takımımıza uyum sağlayacak isimleri kadromuza katmak istiyoruz” dedi.
“YARIN ANTALYA’DA TOPLANACAĞIZ”
Devre arası kampı hakkında bilgi veren Teknik Adam Çelik, “Kart cezası olan Yasin Tokatspor maçında forma giyemeyecek. Yasin takımla birlikte çalışmalarına da devam ediyor. Şuanda takım izinde yarın Antalya’ya toplanıyoruz. Ömer Çelik hariç tüm oyuncularımız yarın Anlatya’da bir araya gelecek. Trendy Otel’de buluşacağız. Günde çift idman yapacağız. Sabah saatlerinde fitness akşam ise saha çalışmalarımız olacak” ifadesine yer verdi.  
“KAZASIZ BELASIZ BİR YIL DİLİYORUM”
Yeni yılın AFJET Afyonspor’a ve tüm spor camialarına kazasız belasız bir yıl getirmesini temenni eden Çelik, “Yeni yıl Müslüman alemine, tüm spor camialarına, AFJET Afyonspor ailesine, kazasız, belasız, sakatlıksız, huzurlu bir dünya, bir yıl getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme