• Haberler
  • Genel
  • Jetler yarın Ankara yolcusu – Kocatepe Gazetesi

Jetler yarın Ankara yolcusu – Kocatepe Gazetesi

Ankara deplasmanında maça çıkacak olan AFJET Afyonspor maçtan 1 gün önce yola çıkacak ve Ankara’ya ulaşacak Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor bu hafta Ankara DSİ Spor deplasmanına gidecek. Yarın yola çıkacak olan Jetler Ankara’da akşam saatlerinde bir antrenman yapacak ve maç saatini bekleyecek. Liderlik koltuğundan bir hafta kalmak zorunda kalan Jetler koltuğu geri [&hellip]

Jetler yarın Ankara yolcusu

Ankara deplasmanında maça çıkacak olan AFJET Afyonspor maçtan 1 gün önce yola çıkacak ve Ankara’ya ulaşacak

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor bu hafta Ankara DSİ Spor deplasmanına gidecek. Yarın yola çıkacak olan Jetler Ankara’da akşam saatlerinde bir antrenman yapacak ve maç saatini bekleyecek. Liderlik koltuğundan bir hafta kalmak zorunda kalan Jetler koltuğu geri almak için bu hafta galibiyete uzanmak istiyor. Alacağı galibiyetle tekrar liderliği ele almak isteyen Jetler Ankara temsilcisi DSİ Spor’u farklı skorla mağlup etmek istiyor. Deplasmanda oynamanın dezavantajını yaşayacak olan Jetler bu maçtan mutlak 3 puanla ayrılmak istiyor.
DSİ DE KAZANMAK İSTİYOR
Ligin ilk maçında Serik Belediyespor’la deplasmanda 1-1 berabere kalan Ankara temsilcisi DSİ Spor ikinci hafta müsabakalarında kendi evinde Isparta Merkez Gençlikspor’u 3-0’la geçmişti. Bir beraberlik ve bir galibiyetle 4 puanı bulanan DSİ Spor bu maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyor. Ligin 4. sırasında yer alan DSİ Spor alacağı 3 puanla zirveye doğru çıkışa geçmek istiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme