Jetler Yakut ile anlaştı

AFJET Afyonspor, Cesar Grup Ümraniyespor'dan orta saha oyuncusu Aykut Emre Yakut ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı   TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Hacettepespor'a konuk olacak. Maçın hazırlıklarına devam eden AFJET Afyonspor ayrıca transfer çalışmalarına da devam ediyor. AFJET Afyonspor, TFF 1. Lig ekiplerinden Cesar Grup Ümraniyespor'un [&hellip]

AFJET Afyonspor, Cesar Grup Ümraniyespor’dan orta saha oyuncusu Aykut Emre Yakut ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Hacettepespor’a konuk olacak. Maçın hazırlıklarına devam eden AFJET Afyonspor ayrıca transfer çalışmalarına da devam ediyor. AFJET Afyonspor, TFF 1. Lig ekiplerinden Cesar Grup Ümraniyespor’un orta saha oyuncusu Aykut Emre Yakut ile anlaşma sağladı. 25 yaşındaki oyuncu ile 1.5 yıllık anlaşma sağlayan Jetler, orta sahasını güçlendirdi.
YAKUT KİMDİR?
1994 doğumlu olan genç oyuncu Yakut, futbol hayatına Yamanspor’da başladı. 2 yıl Yamanspor’da kalan Yakut, 8 sezon Kartalspor’da forma giydi. 2013 yılında Beylerbeyi’ne transfer olan Yakut, sırasıyla, Demir Grup Sivasspor(3), Sivas Belediyespor, Çorum FK, Cesar Grup Ümraniyespor, Vanspor, Esenlerspor, Ümraniye, Sivas Belediyespor, Ümraniye (4) ve son olarak Afyonspor’a geldi. Yakut, Afyonspor’un başarısı için ter dökecek.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme