• Haberler
  • Spor
  • Jetler ve taraftarlardan kutlama – Kocatepe Gazetesi

Jetler ve taraftarlardan kutlama – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor oynadığı Adliyespor maçından sonra Kent Meydanı'nda eğlence düzenledi ve şampiyonluğunu kutladı. Ligin tamamlanmasına 2 hafta kala en yakın rakibi Sakaryaspor'a 9 puan fark atarak şampiyonluğunu ilan eden Jetler Kent Meydanı'nda düzenlenen törenle şampiyonluğunu kutladı.JETLER REKORA KOŞACAK32 haftada 74 puan toplayan Jetler kalan son iki maçını [&hellip]

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor oynadığı Adliyespor maçından sonra Kent Meydanı’nda eğlence düzenledi ve şampiyonluğunu kutladı. Ligin tamamlanmasına 2 hafta kala en yakın rakibi Sakaryaspor’a 9 puan fark atarak şampiyonluğunu ilan eden Jetler Kent Meydanı’nda düzenlenen törenle şampiyonluğunu kutladı.
JETLER REKORA KOŞACAK
32 haftada 74 puan toplayan Jetler kalan son iki maçını da galibiyetle tamamlayarak rekora gtimek istiyor. Evinde yenilmezlik rekorunu 41 maça çıkaran Jetler en yakın rakibi Sakarya ile arasındaki puan farkını da 9’a çıkardı. Sakarayapor 12 Bingölspor’la oynadığı son maçında 1-1 berabere kalarak puanını 65’e çıkardı.   
Kent Meydanı’nda yapılan kutlamalara Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile birlikte Afyonkarahisar protokolü de katıldı. Kulüp Başkanı Salih Sel, futbolcular, teknik heyet ve birçok futbolseverin katıldığı kutlamada renkli görüntüler de yaşandı. Meşalelerin yandığı havai fişeklerle gösteriler yapıldı. Binlerce kişinin katıldığı kutlamalarda protokol üyeleri de konuşmalar yaptı. Yapılan konuşmalarda protokol üyeleri şampiyonlukta emeği olan herkese teşekkür ederken 2. Lig’de de başarılı bir sezon geçirilmesi temennisinde bulundu.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren kutlamalar sonrasında bazı taraftarlar takımı tesislere kadar araçlarıyla eşlik etti. >> Mustafa ERTÜK’ün Haberi

Bakmadan Geçme