• Haberler
  • Spor
  • Jetler Ümraniye'ye mağlup oldu – Kocatepe Gazetesi

Jetler Ümraniye'ye mağlup oldu – Kocatepe Gazetesi

2018-19 futbol sezonunda Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor ve Ümraniyespor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Kocatepe Spor Kompleksi'ndeki M2 Nolu sahada oynanan maçta öne geçen AFJET Afyonspor, kalesinde biri penaltıdan 2 gol gördü ve maçı 2-1 kaybetti.AFJET Afyonspor maça Bekir, Serdar, Bayram, Renato, İsmet, Timuçin, Erdi, Enes, Sinan, Aykut, Abdulkadir Kuzey [&hellip]

2018-19 futbol sezonunda Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor ve Ümraniyespor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki M2 Nolu sahada oynanan maçta öne geçen AFJET Afyonspor, kalesinde biri penaltıdan 2 gol gördü ve maçı 2-1 kaybetti.
AFJET Afyonspor maça Bekir, Serdar, Bayram, Renato, İsmet, Timuçin, Erdi, Enes, Sinan, Aykut, Abdulkadir Kuzey ilk 11’i ile başladı.
MAÇTAN DAKİKALAR
Maça hırslı başlayan AFJET Afyonspor ilk 3 dakikada mutlak iki gol pozisyonundan yararlanamadı. AFJET Afyonspor 2. dakikada Timuçin ile 3. dakikada ise Abdulkadir ile mutlak pozisyonlardan yararlanamadı.
23. dakikada gelişen Ümraniye atağında kaleye gelen şutu AFJET Afyonspor kalecisi Bekir engelledi.
28. dakikada gelişen AFJET Afyonspor atağında Enes’in pasının üzerinden atlayan Abdülkadir, topu Aykut’a bıraktı. Aykut savunmanın arkasına pasını sarkıttı. Abdülkadir topu fark etmedi. Savunma araya girerek uzaklaştırmak istedi fakat top Sinan’ın önüne düşerken Sinan havadaki topa sert ve düzgün bir vurdu. Üst direğe çarpan top 90’dan ağlarla buluştu.
42. dakikada gelişen Ümraniye atağında araya atılan pasta Afyonspor savunmasında Serdar Cansu ile Kaleci Bekir arasında yaşanan anlaşmazlık sonrasında araya giren Ümraniyespor’un yeni transferi Dialiba topu kaleye gönderdi. O anda top Serdar’ın eline çarptı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Emircan Altıntaş topu ve kaleci Bekir’i ayrı köşelere gönderdi. 1-1
İkinci yarıya iki ekipte oyuncu değişiklikleri ile başladı.
77. dakikada gelişen Ümraniye atağında AFJET Afyonspor savunmasının hatasında topu önünde bulan Muhammet Gönülaçan kaleci Oleksandr Rybka’nın solundan topu filelere gönderdi. 1-2
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmazken Ümraniyespor sahadan 2-1 üstün ayrıldı.
AFJET Afyonspor, 1 Ağustos Çarşamba günü Balıkesir Baltok ile yine hazırlık maçı yapacak. Jetler lig öncesi son sınavını ise 4 Ağustos Cumartesi günü Denizlispor ile Denizli Atatürk Stadında oynayacak.

Bakmadan Geçme