Jetler, Turgutlu'ya galibiyet için gidiyor

Sakaryaspor'u 2-0 mağlup eden AFJET Afyonspor, ligin 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Turgutluspor maçını da galibiyetle tamamlamak istiyor   TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, 31. haftada lider Sakaryaspor’u mağlup ederek Play-Off yarışının içinde kalma adına önemli bir avantaj yakaladı. Jetler, 32. hafta maçında yarın deplasmanda oynayacağı Turgutluspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı çalışma [&hellip]

Sakaryaspor’u 2-0 mağlup eden AFJET Afyonspor, ligin 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Turgutluspor maçını da galibiyetle tamamlamak istiyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, 31. haftada lider Sakaryaspor’u mağlup ederek Play-Off yarışının içinde kalma adına önemli bir avantaj yakaladı. Jetler, 32. hafta maçında yarın deplasmanda oynayacağı Turgutluspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı çalışma ile tamamlayacak.
AFJET Afyonspor, hafta içerisinde oynanacağı Turgutluspor maçı için oyunculara izin verilmeden Pazar günü çalışmalara başladı. AFJET Afyonspor’da maçın hazırlıkları bugün yapılacak olan son çalışmayla tamamlanacak. Bahaddin Güneş nezaretinde yapılacak olan taktik çalışmanın ardından Turgutluspor deplasmanına karayolu ile hareket edecek olan Jetler, yarın sahaya 3 puan kazanmak için çıkacak.
Sakatlıkları bulunan Melik Derin’in bu karşılaşmada da forma giymeyeceği, Ömer İnan’ın durumu ise maç saatinde netlik kazanacağı belirtildi.
AFJET Afyonspor’un Turgutluspor’a konuk olacağı maç yarın saat 14.00’te Manisa’nın Turgutlu ilçesindeki 7 Eylül Stadyumu’nda oynanacak.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme