• Haberler
  • Spor
  • Jetler Turan'a konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

Jetler Turan'a konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor bu hafta Ankara temsilcisi Turanspor'a konuk olacak. Ligin 12. sırasında yer Turanspor'la karşı karşıya gelecek olan AFJET Afyonspor bu maçı da kazanarak hanesine 1 galibiyet daha eklemek istiyor. İkinci yarının ilk haftasını bay geçen Turanspor bu hafta ikinci yarının ilk maçını Afyonspor'a karşı oynayacak. İlk maçta [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor bu hafta Ankara temsilcisi Turanspor’a konuk olacak. Ligin 12. sırasında yer Turanspor’la karşı karşıya gelecek olan AFJET Afyonspor bu maçı da kazanarak hanesine 1 galibiyet daha eklemek istiyor. İkinci yarının ilk haftasını bay geçen Turanspor bu hafta ikinci yarının ilk maçını Afyonspor’a karşı oynayacak. İlk maçta rakibini 3-0’lık skorla mağlup eden Jetler rövanş maçını da farklı skorla kazanmak istiyor. 13 hafta boyunca rakip filelere 40 gol atan Jetler, kalesinde 2’si penaltı olmak üzere 5 gol gördü. 37 puana sahip olan Jetler en yakın rakibi Serik Belediyespor’a 7 puan fark atmayı başardı. İkinci yarının ilk haftasında Isparta Merkez Gençlikspor’u 8-2’lik farklı skorla mağlup eden Jetler bu haftayı da galibiyetle tamamlamak istiyor. Jetler ikinci yarının 3. haftasını bay geçecek.
TURAN’IN KARNESİ
Bu hafta kendi evinde AFJET Afyonspor’u konuk edecek olan Turanspor Lig’de 12 maça çıktı. 2 galibiyeti bulanan Turanspor’un beraberliği bulunmazken 10 mağlubiyeti bulunuyor. Üçüncü haftada Ankara temsilcisi Ankara DSİ’yi 2-1’le geçen Turanspor 10. haftada da deplasmanda Konyaaltı Belediyespor’u yine 2-1’lik skorla mağlup etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme