Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler toplandı, koronavirüs testinden geçti

AFJET Afyonspor’da tüm birimler

AFJET Afyonspor’da tüm birimler AFBEL Termal Otel’de bir ara geldi. Yönetim Kurulu, teknik heyet, futbolcular, yardımcı personeller ve saha görevlileri Sağlık İl Müdürlüğü görevlileri tarafından koronavirüs testinden geçirildi. Kulüp test sonuçlarına göre antrenmanlara başlayacak

 

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, önceki gün AFBEL Termal Otel’de bir araya geldi. Oyuncuların bir araya geldikten sonra morallerin arttığı görülürken, yurt dışından gelecek olan 3 oyuncu bugün ve yarın takıma katılacak. Ayrıca Sağlık İl Müdürlüğü’nden gelen sağlık görevlileri, Yönetim Kurulu’nu, teknik heyeti, futbolcuları, yardımcı personelleri ve saha görevlilerini koronavirüs testine tabi tuttu. Otelde yapılan teste yaklaşık 70 kişi katıldı.
Test sırasında örnek alınırken herkesin zorlandığı, gözlerinin yaşardığı ve öksürdükleri gözlerden kaçmadı. Test salonunda çıkanlar birbiriyle şakalaşarak moral verdi.
“KARAR VERİCİLER LÜTFEN BU KARARI UZATMASINLAR”
Ligin devamı ya da Play-Off oynanması ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’nun bir an önce karar vermesi gerektiğini belirten AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Ferruh Özgün, “Biliyorsunuz uzun zamandır ligimizin oynanıp oynanmayacağı hala belli değil. Biz de çok sıkıntıdayız. Önceki gün geldik, testimizi bugün (dün) olduk. Kısmetse test sonuçlarına göre antrenmanlara başlamak istiyoruz. Ama inanın çok gerildik biz de, bunu belki bir çok takım bunu yaşıyor. Bir an önce liglerin oynanmasını istiyoruz, Play-Off olur, lig olur ama şu anda biz karar vermediğimiz, karar vericiler lütfen bu kararı uzatmasınlar. Kararı verip uygulayalım bunu. Biz çok istiyoruz Afyonspor ailesi olarak. İnşallah sonuç hepimiz için hayırlı olur. 26 oyuncumuz var şu anda. 4 kaleci, 22 futbolcumuzla başlayacağız kısmetse. 4 genç oyuncu vardı, onlar şimdi bekliyorlar, ihtiyaç olması halinde onları da idmanlara alacağız. Play-Off’un oynanacağı söyleniyor bize. 3-6 veya 2-7, 2-5. Hangisi olacaksa olsun bir an önce biz de yolumuza bakalım. Ama tabi oynamayı da çok istiyoruz. Hatta oynayıp, ligden de bir üst lige çıkmayı düşünüyoruz tabi. Hakkımızda hayırlı olsun.” dedi.
“BİZİM LİGDE DE DAHA
ÇOK SAKATLIK OLUR”
Temmuz’da maçların oynanmasının hazırlık açısından yetersiz olacağını ifade eden AFJET Afyonspor’un başarılı sol açığı İsmet Benli, “3 aylık süreç zaten sıkıntı oldu. Keşke ligi bitirseydik de öyle başlasaydık. Şimdi bizlerin de sürekli bir gel, git ne olacağı belli değil. şimdi Play-Off potasına yaklaştık. Zaten orda 2 puan aşağıdayız. Keşke lig bitirilseydi de en azından önümüze bakabilseydik. Perşembe ya da Cuma gününe kadar bekleyeceğiz. Tam da başlayacak mı, başlamayacak mı onu da bilmiyoruz. Erteleme durumu olursa, şimdi toplandık, 3 gün sonra tekrardan dağılacağız. Süreç şu anda az kaldı, kararın oynanıp oynanmayacağı belli olmadığı için, şu an süreç çok dar. Hem psikolojik olarak, hem fiziki olarak hazırlanmamız çok zor. 25 Haziran’da belli olmuş olsa, 2-2,5 haftalık bir süreç kalacak bizim için. Bu zaten normalden çok az bir süreç, devre arası kampı gibi. Hazır olmuş olsak, sıkıntı yok. 3,5 aydır yaklaşık yaz dönemi gibi maç oynamadık. Şimdi 2,5 haftada Süper Lig’de bile sakatlıklar oluyor. Bizim ligde de daha çok sakatlık olur. Ki bu süreçten sonra sakatlandığımız takdirde de kendi kulübünde kalsan da ayrılsan da çok büyük sıkıntı. Sakat bir futbolcuyu kimse almaz. Bizim için bu süreç çok büyük sıkıntı. Hayırlısı ile bir karar verilip biraz daha geç başlanırsa bizim için daha iyi olur. Hem sakatlık açıdan hem fiziki açıdan.” diye konuştu.
“LİGLERİ OYNATIRLAR DİYE BEKLİYORUZ”
Liglerin kaldığı yerden başlayacağını beklediklerini ifade eden AFJET Afyonspor’un başarılı kaptanı Nazmi Candoğan, “Birbirimizi özlemişiz uzun zaman sonra tabii ki futbolu da çok özledik. Süreç belli değil ve maalesef bu belirsizlik de bizi çok yıprattı. Bir an önce Türkiye Futbol Federasyonu’nun karar vermesini bekliyoruz. Bizim liglerin oynatılması yönünde bir beklentimiz var çünkü bizim bir hedefimiz var. Afyon halkının da bizden beklediği bir başarı var. İnşallah ligleri oynatırlar diye bekliyoruz. 3 ay bir sporcu için büyük bir ara ama o arayı da bir şekilde kapatırız diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.