• Haberler
  • Spor
  • Jetler Tokat'a bileniyor – Kocatepe Gazetesi

Jetler Tokat'a bileniyor – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğun adayları arasında yer alan AFJET Afyonspor, ikinci yarının ilk haftasında kendi sahasında Tokatspor'u konuk edecek. Bu maç için hazırlıklarını sürdüren AFJET Afyonspor, rakibini kendi sahasında mağlup etmek istiyor. Bugün yapacağı tek idmanla günü tamamlayacak olan Jetler maçtan 3 puanla ayrılma hesabı içinde.TOKAT MAÇI ZOR GEÇECEKTeknik adamlar Hasan Erkin Şimşir [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğun adayları arasında yer alan AFJET Afyonspor, ikinci yarının ilk haftasında kendi sahasında Tokatspor’u konuk edecek. Bu maç için hazırlıklarını sürdüren AFJET Afyonspor, rakibini kendi sahasında mağlup etmek istiyor. Bugün yapacağı tek idmanla günü tamamlayacak olan Jetler maçtan 3 puanla ayrılma hesabı içinde.
TOKAT MAÇI ZOR GEÇECEK
Teknik adamlar Hasan Erkin Şimşir ve Nihat Baştürk’ün takımdan ayrılmasından sonra takımı idare edecek olan Sportif Direktör İbrahim Çelik, maçtan önce hareketli günler geçiriyor. Transfer çalışmaları, antrenör arayışlarının yanı sıra takımı kondisyoner ile maça hazırlayan Çelik’in, zorlu süreçten galibiyet ile ayrılması, altın değerinde 3 puana sahip olması anlamına gelecek. Ömer Çelik’in sakatlığı, Fatih Şerifoğlu hazır olmayışı ve Yasin Yener’in kart cezalısı olduğu Tokatspor maçı öncesinde alternatif plan yapan Sportif Direktör Çelik, rakiplerinin önüne geçmek için galibiyet almak zorunda.
TOKAT’IN KARNESİ
AFJET Afyonspor’un bu hafta kendi sahasında ağırlayacağı Tokatspor ligde oynadığı 17 maçtan 6 galibiyet, biri Afyonspor’a olmak üzere 6 beraberlik ve 5 mağlubiyeti var. Tokatspor’un 24 puanı bulunuyor. Ligin ilk yarısında Tokat’ta oynanan maçta Afyonspor rakibi ile 2-2 berabere kalmıştı.

Bakmadan Geçme