• Haberler
  • Spor
  • Jetler Sivas'a konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

Jetler Sivas'a konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 3. haftasında deplasmanda Sivas Belediyespor'a konuk olacak. Rakibini deplasmanda mağlup etmek için Afyonkarahisar'da hazırlıklarını sürdüren AFJET Afyonspor, yaptığı hazırlıklarla Cumartesi günü oynayacağı maçtan en 1 puanla ayrılmak istiyor. Ligin ilk haftasında deplasmanda Tokatspor ile 2-2 berabere kalarak 1 puan alan Jetler ikinci hafta da kendi [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 3. haftasında deplasmanda Sivas Belediyespor’a konuk olacak. Rakibini deplasmanda mağlup etmek için Afyonkarahisar’da hazırlıklarını sürdüren AFJET Afyonspor, yaptığı hazırlıklarla Cumartesi günü oynayacağı maçtan en 1 puanla ayrılmak istiyor. Ligin ilk haftasında deplasmanda Tokatspor ile 2-2 berabere kalarak 1 puan alan Jetler ikinci hafta da kendi evinde oynadığı Mersin İdman Yurdu maçını da 3-1 kazanarak 3 puan almıştı. Alınan toplam 4 puanla ligin 4. sırasında yer alan AFJET Afyonspor bu hafta oynayacağı maçtan 3 puan alması halinde hanesindeki puanını 7’ye yükseltecek. Berabere kalması halinde ise puanı 5’e ulaşacak. Sivas Belediyespor aynı puanda olan Jetler kazanması halinde güçlü rakibiyle aradaki puan farkını aralamış olacak.
SİVAS’IN KARNESİ
Ligin ilk haftasında kendi sahasında Sancaktepe Belediyespor’u konuk eden Sivas Belediyespor rakibini 3-1’lik skorla geçerek lige iyi başlayan ekipler arasında yerini almıştı. İkinci hafta da ise Amed Sportif ile deplasmanda karşılaşan Sivas Belediyespor rakibiyle 1-1 berabere kalarak hanesindeki puanı 4’e yükseltmişti. Sivas Belediyespor evinde oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor.
AFJET Afyonspor’un Sivas Belediyespor’a konuk olacağı maç yarın saat 15.30’da Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi’nde başlayacak.

Bakmadan Geçme